Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet ajánlotok az...

Milyen könyvet ajánlotok az Éhezők viadala után? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Most olvastam el az Éhezők viadala trilógiát, és valami hozzá hasonló könyvet keresek, nem témában kellene hogy ugyanaz legyen, csak hogy izgalmas legyen, mert számomra ez volt a valaha olvasott legizgalmasabb könyv, alig bírtam letenni.

2014. aug. 4. 12:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Catherine Fisher - Incarceron, Sapphique
2014. aug. 4. 12:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Kemese Fanni - A napszemű Pippa Kenn

James Dashner - Az Útvesztő (ez oltári pörgős, nem tudod letenni. én egy nap alatt elolvastam, mert egyszerűen nem bírtam letenni, ezt mindenképp el kell olvasni!)

ami viszont nem sci-fi, posztapokaliptikus könyv, de mindenképp érdemes utánanézni: John Green - Alaska nyomában, és esetleg a Csillagainkban a hiba

a

amit viszont én még nem olvastam, de állítólag jó, és Éhezők viadala-fanoknak el kell olvasniuk, az A beavatott, és a többi része.

ami még most eszembe jutott, és ilyen jövőben játszodó, sci-fi regény, az a Csúfok trilógia (Csúfok, Szépek, Különlegesek) - ezt mindenképp el kell olvasni!!! nézz utána.

most ennyi jutott az eszembe, de ha még valami "letehetetlen" könyv eszembe jut, akkor írok.

:)

2014. aug. 4. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:
én se olvastam még de Veronica Roth- A beavatottat és a folytatását. Én csak belenéztem a filmbe, és értem már hogy miért ajánlják HG fanoknak. És az Útvesztő is jó, mint azt az előttem lévő kommentelő is mondta ;) Jó olvasást!
2014. aug. 4. 13:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Dan Wells - Részlegesek sorozata..:D

[link]

2014. aug. 4. 15:06
 5/7 anonim ***** válasza:

További disztópikus (sötet jővőkép) tehát az Éhezők viadala világához legközelebb álló triológiák:

- Veronica Roth: Beavatott, A lázadó, hűséges

- ally condie: matched, crossed, reached

- Marie Lu: Legend, Prodogy

Ezek nagyon jó könyvek főleg A bevatott és a Legend. Tovabbá a Delirium, Hervadás triológia is ide tartozik, de azokat nem olvastam .sajnos.

2014. aug. 4. 20:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sokat segítettetek:)
2014. aug. 4. 23:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Scott Westerfeld-Csúfok, Szépek, Különlegesek (Csúfok trilógia)
2014. aug. 5. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!