Milyen könyvet ajánlotok az Éhezők viadala után? (Bővebben lent)
Kemese Fanni - A napszemű Pippa Kenn
James Dashner - Az Útvesztő (ez oltári pörgős, nem tudod letenni. én egy nap alatt elolvastam, mert egyszerűen nem bírtam letenni, ezt mindenképp el kell olvasni!)
ami viszont nem sci-fi, posztapokaliptikus könyv, de mindenképp érdemes utánanézni: John Green - Alaska nyomában, és esetleg a Csillagainkban a hiba
a
amit viszont én még nem olvastam, de állítólag jó, és Éhezők viadala-fanoknak el kell olvasniuk, az A beavatott, és a többi része.
ami még most eszembe jutott, és ilyen jövőben játszodó, sci-fi regény, az a Csúfok trilógia (Csúfok, Szépek, Különlegesek) - ezt mindenképp el kell olvasni!!! nézz utána.
most ennyi jutott az eszembe, de ha még valami "letehetetlen" könyv eszembe jut, akkor írok.
:)
Dan Wells - Részlegesek sorozata..:D
További disztópikus (sötet jővőkép) tehát az Éhezők viadala világához legközelebb álló triológiák:
- Veronica Roth: Beavatott, A lázadó, hűséges
- ally condie: matched, crossed, reached
- Marie Lu: Legend, Prodogy
Ezek nagyon jó könyvek főleg A bevatott és a Legend. Tovabbá a Delirium, Hervadás triológia is ide tartozik, de azokat nem olvastam .sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!