Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Piton a jó vagy rossz oldalon...

Piton a jó vagy rossz oldalon áll a Harry Potterben?

Figyelt kérdés
2008. aug. 4. 23:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%
utolszo ... hehehehehehehe
2009. máj. 24. 20:21
 12/27 anonim válasza:
85%
Piton a legjobb, legerősebb, legszeretetreméltóbb szereplő számomra. Szereti Harryt ez ki is derül a 7. könyv végén. Végig tartja magát és még akkor is kitart, amikor már tudja, hogy meg fog halni, és mégis zárva tartja az elméjét és megőrzi azt a sok emléket Harry számára. Van bátorsága a tudtára adni, hogy kb. 7-8 éves kora óta (és még Harry anyjának halála után is) csak őt szereti (Lillyt). Kezdetektől fogva szerettem és végigbőgtem a 7. könyv végét főleg a Herceg meséje fejezetet...
2009. jún. 8. 00:22
 13/27 anonim ***** válasza:
73%

Piton nem szereti Harry-t. Soha nem is szerette, csak az anyja iránt érzett szeretete vezérelte arra, hogy az ő oldalára áljon. Hiszen ott van az a rész, amikor megmitatja Dumledore-nak a patrónusát. Ugyanaz, mint Lily-nek.

Az emnlékeit pedig csak azért adja oda Harry-nek, mert megígérte Dumbledornak, hogy csak a legutolsó pillanatban kell megtudni bizonyos dolgokat.

2009. jún. 19. 10:10
 14/27 anonim ***** válasza:
97%

Azért utálja harryt, mert az apját is utálta, igaz nagyon csúnyán bánt vele. Lily miatt segít Harrynek.

Egyébként ő az egyik kedvencem.

2009. jún. 19. 19:54
 15/27 anonim ***** válasza:
93%
szerintem aki alolvasta a könyvet az egyértelműen tudja--->piton jó :) és én úgy voltam hogy nem bírtam a könyvben meg a filmben sem, de egyik kedvenc szereplőm :D
2009. aug. 28. 00:41
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
A jó oldalon.Nagyon bírom egyik kedvenc szereplőm.
2009. aug. 30. 22:01
 17/27 anonim válasza:
87%
Piton nem szereti harryt. Szerintem nem bírja elviselni azt,hogy James-et látja Harry-ben. James megalázta gyerekkorában, és Lily-t is "elvette" tőle. Viszont utálja Voldemort-ot, mert meggyilkolta a szerelmét és ezért "jó". Nem azért lett mardekáros mert gonosz, hanem mert ravasz és szerintem azért önző is ( azért mondom mert emlékszem arra a részre, amikor azt akarta hogy a sötét nagyúr megölje james-t és harry-t babakorában, és övé legyen lily . mondjuk nem lett volna akkor se viszonzás lily részéről ) nekem is az egyik kedvencem, zseniálisan megalkotott karakter, nagyon bátor és erős. érdekes hogy szerintem ő sosem félt voldemorttól.nagy ember. :):)
2009. szept. 4. 21:28
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
de még mennyire hogy a jó oldalon! :D
2009. okt. 5. 19:20
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Nanááá h a jóóón!!! Nagyon nagyon szeretem Pitont!! Kedvenc karakter!:)))))
2009. nov. 18. 20:52
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Tuti hogy a jó oldalon állt!

A kedvenc szereplőm,nagyon jó ez a karakter.Imádom!

2009. dec. 13. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!