Miért nem olvassa senki a blogomat?
Nem mondom, hogy annyira fantasztikus és tökéletes a blogom, de azt azért tudom, hogy sokat foglalkozom vele, nahyon igyekszem érdekes sztorit kitalálni; emellett hosszú részeket írok, a helyesírásom is jó, és a design se annyira rémes,hogy minden olvasó fejvesztve meneküljön tőlm. Rengeteg blogos Facebook-csoportban hirdetek, és mégis alig vannak olvasóim. A dolog azért is bánt, mert ismerek az enyémnél jóval gyengébb blogokat, amik akár hatszor-hétszer annyi feliratkozóval rendelkeznek, mint az enyém. Benéznétek és elmondanátok, mi a baj velem? (Ide is jó, de még jobban örülnék, ha a blogra írnátok kommentet vagy chatüzenetet... hátha felbátorodik rajta a többi blogger is, aki esetlg betéved hozzám :D)
Köszööm előre is!
Bevallom nem olvastam végig, de beleolvastam Dorina történetébe.
Ha arra lennél kíváncsi, hogy miért nem olvasom el az egészet, miért nem iratkozok fel vagy like-om, nos a válasz egyszerű lesz.
Nekem unalmas az egész sztori.
Itt a gyakorin olyan sok fiatal ír történeteket, hogy ezek szinte mind egy kaptafára készülnek. Mintha minden fiatal megállt volna ennél a szintnél, sztorinál. Tucat történet.
De ha neked tetszik, akkor ne hagyd abba az írást.
Ez ugyanaz az oldal, csak már a 2. évad van rajta. Azért cseréltem címet, mert azt hittem, azért nem olvassák, mert olyan idióta címe van...
Várjunk csak! TE OLVASTAD A SZTORIT??? *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!