Mit tehetnék azért, hogy olvassák a blogomat?
Ha azt akarod, hogy olvassák is, ne csak ránézzenek, ne használj képes tapétát, hanem egyszínű háttérrel operálj. A betűk vékonyak és világosak, ami megint nem kedvez az olvasásnak (leginkább a sötét betű-világos háttér szokott beválni). Elsőre meg sem láttam, hogy van a blogon tartalom, de mivel direkt rákérdeztél, végigtapogattam az egérrel.
Tedd olvashatóbbá, akkor lesz olvasód is. Amellett meg reklámozhatod, ahol csak tudod, talán a Facebook erre jobb (elvégre csak vannak olyan ismerőseid, akikkel azonos az ízlésetek, és talán nekik is vannak olyanok, akiknek tetszene stb. - ez a vírusmarketing).
Elolvastam.
Jó az alap ötlet,megvalósítás nagy 0
3. V.H.?
Előzmény? Kis töris tudás kéne.... hogy függ össze a bűnözés a világháborúval? Hogy indult el? Kiváltó ok?
Kik vívják stb. ) Nagy lukas tér.
Szex-t részletezni ha már oly csodás volt.
Akkor családja a csajnak? Hétköznapi élete?
Randi időszakot is részletezni
Sokkal részletesebbnek kell lenni 1-1 fejezetbe,és mindig fent tartani az érdeklődést.
Álj neki újra, ez elvan hamarkodva! Az ötlet ismétlem jó,de a megvalósítás 0
Utol só előtti! Megfogadom a tanácsod és változtatok.
Utolsó! A töri tudásom éppen a reformkorig terjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!