Tudnátok mondani valami jó könyvet ami neten is fent van és a szerelem a fő elem benne? 16L
szóval kéne nekem egy jó kis könyv amiben sok a szerelmi rész :)
ezeket már olvastam : SzentJohannaGimi,Obszidán,Ónix,Gyönyörűsorscsapás,Veszedelmesorscsapás,Gyönyörűesküvő,Easy,Amikor életemben először,Lúzerek és Bálkirálynők ,A szürke ötven árnylata1-3,Csillagainkban a hiba ,Alkonyat,Altatódal,Anna és francia csók
szóval ezeken kívül ha tudtok valami jót és ami hasonlít is valamelyikhez és remélhetőleg fent van neten akkor please írjátok le köszönöm
LOL könyvek! Nagyon jók. Fent vannak a neten is, bár én annak a híve vagyok, hogy inkább megszerzem. De ez mindegy.
A végzet ereklyéi sorozat is nagyon jó. Mondjuk az fantázia, de van benne romantika dögivel :D
Szívritmuszavar ezt még nem olvastam, de rengeteg ismerősöm ajánlotta és a leírás alapján nagyon jónak látszik
Leiner Laura: Remek könyve. Igaz tele van helyesírási hibákkal, de maga a történet imádnivaló! Lassabban indul be a sztori, de megérni várni mert nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!