Melyik Leslie L. Lawrence könyvet érdemes elolvasni?
Figyelt kérdés
Valamelyik applikációba felkerült egy rakatnyi Leslie könyv. Az összeset letöltöttem de nem tudom melyikkel kène kezdeni. Te melyik könyvet ajánljàtok a règebbi kiadàsok közül? Mivel az újakat màr mind elolvastam. Kèt kitètelem van a könyvel kapcsolatban: semmi termèszet feletti illetve valami jó csavaros vègre legyen. A termèszet felettit úgy èrtem, hogy a manituk az nem tetszett.2014. júl. 27. 11:59
1/2 Singham válasza:
Akkor a Leslie L. Lawrence meg a John C. Lendvay írói néven könyveket olvasd. Azokban annyi természet feletti van, hogy egy-egy dolgot próbálnak beállítani annak. Azonban hiába vagyok nagy Leslie L. Lawrence rajongó, de én is azt mondom, hogy készülj fel a sablonoságra tőle. Nagyon sok könyve ugyanarra a tematikára épül.
2/2 Strongest válasza:
A Vérfarkas éjszakája az egyik kedvencem, abban semmi természetfeletti nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!