Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtok ajánlani könyveket? 13/L

Ghtyshd kérdése:

Tudtok ajánlani könyveket? 13/L

Figyelt kérdés
csak annyi az elvárásom, hogy ne legyen "Love story".
2014. júl. 21. 21:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
én 28 éves fejjel a Harry Pottereket olvasom, egyszerûen imádom, nem olyan gagyi szar mint a filmek... kamasz koromban rocker lévén Edgar Allan Poe volt a kedvencem, a mai thriller/horror mûfaj alapjait egyértelmûen õ teremtette. Most felkapott könyvek, az éhezõk viadala, beavatott, ezek is nagyon jók... szerintem ha 13 éves vagy, attól nyugodtan olvashatsz ilyeneket ha ez érdekel, az is csoda, hogy olvasol... és ne aggódj, a kis herceget meg fogod szeretni olyan 25-30 között mikor megérted mirõl szól :D
2014. júl. 22. 12:26
 12/15 magic csajszi ***** válasza:
2. vagyok :) Hasonló az ízlésünk :) A vándorsólyom.k.k.gy.-t imádtam, és a csontvárost is :) Még kedvencem az Éhezők viadala, A beavatott, az Enigma, Az ördög csókja és a Múlt árnyi :) remélem segítettem :)
2014. júl. 22. 15:29
 13/15 anonim válasza:

stevenson kincses sziget

verne gyula összes

csak ajánlani tudom :))))

2014. júl. 22. 17:10
 14/15 A kérdező kommentje:

hú, nem hittem, hogy ennyi válasz lesz. :)

köszi :)

2014. júl. 22. 18:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Csúcshatás

Joyland

2014. júl. 22. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!