Molly Weasley hogyan ölte meg Bellatrix Lestrange-t?
SPOILER!!!
a 2 kedvenc történetszálam ami a könyvben benne van nagyon nagyon hosszan, de a filmesek nem is sejtik, hogy ágas, tapmancs, féregfark, holdsáp kik, és miért hozták létre a tekergők térképét,
a másik, hogy ha piton nem hallgatózik és nem pletykál akkor harry sem lett volna kiválasztott... vagy éppen, ha Voldemort másik 2 embertől parázik jobban, nem Potteréktől, akkor lehet, hogy Nevile Longbottom lett volna a könyv címe :D
On: De igazából szerintem azért is könnyebb volt megölnie Mollynak, mert Bellatrix nem vette őt komolyan, oda se figyelt rá, csak nevetett, és Molly ezt a pillanatot használta ki...:) Egyébként nem hiszem, hogy Avada Kedavrával ölte meg, mert 1. a főbenjáró átkokat elég nehéz rendesen véghezvinni (maga Bellatrix mondta), 2. valószínűleg akkor ki lett volna emelve a könyvben, hogy "zöld fény villant", stb. Gondolom, azért ölte meg az átok, mert pontosan szíven találta.
Off: Jujujj, RENGETEG mindent kihagytak a könyvből, lecsonkítottak vagy megváltoztattak. A Trimágus Tusa utolsó próbája például SOKKAL izgalmasabb a könyvben, érdekes feladatokkal, mint a szfinx találós kérdése :), kimaradt a 6. részben elég sok merengős emlék (sőt a 4. részben sincs benne minden), a Siriustól kapott tükör sztorija, ami végül megmentette Harryék életét, a M.A.J.O.M. (és úgy amúgy a házimanók a Roxfortban), Winky, a POLOSKA (4. rész, de nem akarok annyira spoilerezni...), a Másik miniszter (szerintem haláli vicces fejezet a 6. rész elején :DD), Mamamaci és Francica, satöbbi. Dumbledore is ezerszer viccesebb a könyvekben. A Szent Mungóban tett látogatásuk pedig csak szerintem az egyik legmegindítóbb jelenet a könyvekben...? Szóval, na, a könyvek "kicsit" részletesebbek, bár én még így is imádom a filmeket is...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!