Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Molly Weasley hogyan ölte meg...

Molly Weasley hogyan ölte meg Bellatrix Lestrange-t?

Figyelt kérdés
Már régen olvastam a könyvet és arra lennék kíváncsi, hogy az Avada Kedavrával ölte meg?

2014. júl. 16. 14:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%

SPOILER!!!

a 2 kedvenc történetszálam ami a könyvben benne van nagyon nagyon hosszan, de a filmesek nem is sejtik, hogy ágas, tapmancs, féregfark, holdsáp kik, és miért hozták létre a tekergők térképét,

a másik, hogy ha piton nem hallgatózik és nem pletykál akkor harry sem lett volna kiválasztott... vagy éppen, ha Voldemort másik 2 embertől parázik jobban, nem Potteréktől, akkor lehet, hogy Nevile Longbottom lett volna a könyv címe :D

2014. júl. 17. 17:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja ezek is lemaradtak a filmből, nekem is nagyon tetszik ez a tekergők térképe sztori :) hogy igazából Lupin használta a szellemszállást miatta ültették a fúria fűzt meg hogy Harry apja animágus, ezek mind fontos dolgok.
2014. júl. 18. 10:22
 13/16 anonim válasza:
100%
A tekergők térképén én meglepőddtem olvasásnál hogy miért van és hogy miért van a fúria fűz is ezek tényleg fontosak lettek volna!!!
2014. júl. 19. 12:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
hála istennek én előbb olvastam a könyveket
2014. júl. 19. 14:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Én sajnos a filmet láttam előbb így nem volt saját elképzelésem a szereplőkről.
2014. júl. 19. 17:39
 16/16 anonim ***** válasza:

On: De igazából szerintem azért is könnyebb volt megölnie Mollynak, mert Bellatrix nem vette őt komolyan, oda se figyelt rá, csak nevetett, és Molly ezt a pillanatot használta ki...:) Egyébként nem hiszem, hogy Avada Kedavrával ölte meg, mert 1. a főbenjáró átkokat elég nehéz rendesen véghezvinni (maga Bellatrix mondta), 2. valószínűleg akkor ki lett volna emelve a könyvben, hogy "zöld fény villant", stb. Gondolom, azért ölte meg az átok, mert pontosan szíven találta.

Off: Jujujj, RENGETEG mindent kihagytak a könyvből, lecsonkítottak vagy megváltoztattak. A Trimágus Tusa utolsó próbája például SOKKAL izgalmasabb a könyvben, érdekes feladatokkal, mint a szfinx találós kérdése :), kimaradt a 6. részben elég sok merengős emlék (sőt a 4. részben sincs benne minden), a Siriustól kapott tükör sztorija, ami végül megmentette Harryék életét, a M.A.J.O.M. (és úgy amúgy a házimanók a Roxfortban), Winky, a POLOSKA (4. rész, de nem akarok annyira spoilerezni...), a Másik miniszter (szerintem haláli vicces fejezet a 6. rész elején :DD), Mamamaci és Francica, satöbbi. Dumbledore is ezerszer viccesebb a könyvekben. A Szent Mungóban tett látogatásuk pedig csak szerintem az egyik legmegindítóbb jelenet a könyvekben...? Szóval, na, a könyvek "kicsit" részletesebbek, bár én még így is imádom a filmeket is...:)

2014. aug. 17. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!