Aki határozottan nem szereti Vavyan Fable könyveit, mi az oka?
Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 21:13
1/8 anonim válasza:
Egyszer elkezdtem valamelyiket. Olvastam egy 20-30 oldalt. Borzasztó pocsék volt. A részletekre már nem emlékszem, mert több, mint tíz éve történt. Talán a Vakvágta volt, de ez se biztos. Ennyi, mocsok volt, így nem szeretem. Kétlem egyébként, hogy mindenre külön indokot kellene felhozni, hogy miért nem szereti az ember.
2/8 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Igénytelen művei vannak.
3/8 A kérdező kommentje:
A miért alatt azt értem, hogy mi az, ami nem tetszik benne?
A témája? A nyelvezete? A stílusa? A műfaja? Esetleg?
2014. júl. 14. 21:25
4/8 anonim válasza:
Én is egybe kezdtem bele, azt hiszem, a Varázscsók volt az. Szenvedtem vele kb a feléig, de utána leraktam. Hogy miért? Számomra unalmas volt, a szereplők idegesítettek, a stílusa nem az én ízlésem.
5/8 anonim válasza:
én még bele sem szagoltam egybe sem, én mindig vékonykának tartom a könyveit, és nem szeretem a rövid sztorikat... ha olvasok valamit, szeretem, ha az hetekig-hónapokig eltart, esetleg egy egy könyvsorozat átkísérhet a fél életemen pl Düne
6/8 anonim válasza:
2# Érdekelne - ha kifejtenéd -, hogy pontosan mit találsz benne igénytelennek? Más, hasonló típusú könyvekhez képest (ugye leginkább romantikus, krimi és újabban fantasy témában ír, tehát szórakoztató irodalomról van szó, nem szépirodalomról).
7/8 anonim válasza:
Nekem a stílusa nem tetszett a Fable könyvekben meg a címük. Szerintem egy jó könyv titka a tartalmán, az egy soros bevezetőn és a magján kívül az a cím.
8/8 A kérdező kommentje:
5-ös válaszoló, írj, légyszi, még olyan könyveket, amik hetekig-hónapokig kitartanak.
Köszi a többieknek (is) a válaszokat.
2014. júl. 15. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!