Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Aki határozottan nem szereti...

Aki határozottan nem szereti Vavyan Fable könyveit, mi az oka?

Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyszer elkezdtem valamelyiket. Olvastam egy 20-30 oldalt. Borzasztó pocsék volt. A részletekre már nem emlékszem, mert több, mint tíz éve történt. Talán a Vakvágta volt, de ez se biztos. Ennyi, mocsok volt, így nem szeretem. Kétlem egyébként, hogy mindenre külön indokot kellene felhozni, hogy miért nem szereti az ember.
2014. júl. 14. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel. Igénytelen művei vannak.
2014. júl. 14. 21:22
 3/8 A kérdező kommentje:

A miért alatt azt értem, hogy mi az, ami nem tetszik benne?

A témája? A nyelvezete? A stílusa? A műfaja? Esetleg?

2014. júl. 14. 21:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is egybe kezdtem bele, azt hiszem, a Varázscsók volt az. Szenvedtem vele kb a feléig, de utána leraktam. Hogy miért? Számomra unalmas volt, a szereplők idegesítettek, a stílusa nem az én ízlésem.
2014. júl. 14. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:
én még bele sem szagoltam egybe sem, én mindig vékonykának tartom a könyveit, és nem szeretem a rövid sztorikat... ha olvasok valamit, szeretem, ha az hetekig-hónapokig eltart, esetleg egy egy könyvsorozat átkísérhet a fél életemen pl Düne
2014. júl. 15. 08:11
 6/8 anonim ***** válasza:
2# Érdekelne - ha kifejtenéd -, hogy pontosan mit találsz benne igénytelennek? Más, hasonló típusú könyvekhez képest (ugye leginkább romantikus, krimi és újabban fantasy témában ír, tehát szórakoztató irodalomról van szó, nem szépirodalomról).
2014. júl. 15. 12:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem a stílusa nem tetszett a Fable könyvekben meg a címük. Szerintem egy jó könyv titka a tartalmán, az egy soros bevezetőn és a magján kívül az a cím.
2014. júl. 15. 16:33
 8/8 A kérdező kommentje:

5-ös válaszoló, írj, légyszi, még olyan könyveket, amik hetekig-hónapokig kitartanak.

Köszi a többieknek (is) a válaszokat.

2014. júl. 15. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!