Vavyen Fable-könyvekről véleméy?
A Halkirálynő sorozat kimondottan jófajta ...krimi(?), akció regény(?). Ha jól emlékszem 17-19 évesen olvastam, és tetszett. Később is olvadtam belőlük, és akkor is szórakoztatott.
A Jégtánc c. könyvét korábban olvastam, és teljesen odáig voltam érte, de 10 évre rá újra olvasva már nagyon idegesített. (Konkrétan nem értettem, mit szerettem rajta annyira anno.) Ez is krimi+akció+romantikus szál egyvelege. /Szerintem fiatalon jobban emészthető, bár nem ifjúsági regény kategória./
Az Álomhajsza c. könyvét többedik olvasatra is élveztem. Ez egy fantasy és valós történet párhuzamosan vezetve.
Sajnos nekem a későbbi regényeiben a humora már nagyon erőltetettnek hatott, és minden egyéb műfaji sajátossága mellett számomra édeskéssé vált, ezért felhagytam az olvasásukkal.
De ez azt hiszem ízlés dolga. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!