Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Breaking Down-ban, Stephenie...

A Breaking Down-ban, Stephenie Meyer miért a Renesmee nevet választotta Bella és Edward lányának?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy Bella és Edward az édesanyjuk neveit vonták össze, de hogy jutott eszébe az írónőnek pont ez a név és nem egy átlagos amcsi név pl. Jennifer?
2010. jan. 7. 20:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

21:41-nek: kicsit el van szállva magától csak nem értem miért! A kérdés érthető szerintem.

Az előzőnek pedig igaza van és köszönöm:). És sajnálom.

2010. jan. 10. 15:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, megtaláltam a választ a kérdésedre:

Why the name Renesmee?

S.M.: - Well, I couldn't call her Jennifer or Ashley. What do you name the most unique baby in the world? I looked through a lot of baby name websites. Eventually I realized that there was no human name that was going to work for me, so I surrendered to necessity and made up my own. I don't approve of such shenanigans in real life, I don't even believe in getting creative with spellings for real kids! But this was fantasy, and no human name fit, so I did the best I could. I named Renesmee so long ago—Fall 2003—that the name now sounds really natural to me. It wasn't until people started mentioning it that I remembered, "Oh, yeah, it is a weird name, isn't it?"

Ami annyit tesz, hogy mivel Renesmee nem teljesen ember, nem adhatott neki emberi nevet, nem tudta volna ot elkepzelni egy "Jennifer-kent" szoval ezert kezdett el varialni keverekekkel. Ez 2003ban volt, es azt mondja, hogy mara mar teljesen termeszetesen hangzik neki ez a nev is:)

2010. jan. 10. 15:50
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, hogy utánanéztél, és hogy válaszoltál:). Igazán hálás vagyok:).
2010. jan. 10. 18:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Nincs mit:) En sem tudtam hogy honnan jott neki az otlet, de mostmar legalabb tudom:)
2010. jan. 11. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!