Mit lehet tudni Renesmee-ről? (stephenie meyer - breaking down)
Mi az hogy félvámpírokat???A többesszám zavar.
Egy lesz:Renesmee.A másik az egy fiú,már nemtom a nevét...de nyilván nem írja le ugyanolyannak mint egy lányt.
Renesmee haja olyan színű mint az apjának:vörösesbarna és göndör
A szeme az anyjáé
A bőre hófehér,és az arca pirospozsgás.
Kezdettől vannak fogai és elég hamar elkezd beszélni is méghozzá nyelvtanilag helyesen.
Nem tudom még mit írjak...kérdezz ha valamit kihagytam.
a szíve dobog
Jacob szerelmes lesz belé
gyorsan nő Alice és főleg Rosalie nagyon sokat foglalkozik vele és vigyáz rá, csinosan öltöztetik:)
ez már minden apró részlet volt:D
22:00 vok
ja és ugy beszél eleinte hogy hozzáér és a képek bevillannak akihez hozzáér szal érted ?!:D
olvastam a bd-t, de vagy két évvel ezelőtt. és annyira azért nem érzem magamat fanatikusnak, hogy újból elolvassam a könyvet :]
igazából igen, félvámpírok. mert ha jól emlékszem, akkor a férfi vámpír(ok)ról is beszélt. pl, h nekük van mérgük, míg a nőnek nincs.
az általános infók érdekelnek elsősorban, hogy mennyi ideig tartott a terhesség, hogy Nessie hogyan nőtt, fejlődött és úú. ezt nem igazán tudom megfogalmazni, de Carlisle mondott valami olyasmit, hogy Nessie közelebb áll az alakváltókhoz, mint a vámpírokhoz? tudom, hogy volt valami hasonló, de nem tudom konkrétan mi volt ez.
a többi információt meg köszönöm szépen. <33
Azért hasonlítják őt az alakváltókhoz, mert ő is gyorsan nő, mint Jake ,és Alice egyikük jövőjét sem látja.
Az embereket látja mert az volt, és a vámpírokat, mert ő is az, de ezeket a félvéreket nem látja.
Az alakváltókhoz hasonlóan megél emberi ételen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!