Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért van az, hogy ha egy...

Miért van az, hogy ha egy 11-12 éves lány arra kéri az itt lévőket, ajánljanak neki valami könyvet, egyből vagy öten a Twilightot mondják?

Figyelt kérdés
Pedig az 16-karikás könyv.
2010. jan. 7. 11:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem felvágok vagy akármi... De a mai lányok egyrésze kívül-belül fejlettebb mint kb.:az 5 éve ennyi idősek, nem nagyon tudtak úm. fejlődni a korral,mivel nem nagyon volt lehetőségük... Én se vagyok nagy sőtt, de van 2 nővérem.. 13 vagyok ők:17 és 21! Innen tudom! Én is olvastam mindegyik részét és beleképzeltem magam Bella helyzetébe és át tudtam érezni fájdalmát-boldogságát-bánatát mindenét!
2010. jan. 9. 16:03
 12/20 anonim ***** válasza:

Előző:

"De a mai lányok egyrésze kívül-belül fejlettebb"

Kívül biztosan, belül meg épphogy jobban le vannak maradva.

A mostani tinilányok nagyon hülyék (persze van kivétel), később kezdenek érni, felnőni.

Vagy ha "technikailag" gondolod, hogy fejlettebb, az még igaz, de nem bölcsebb, okosabb, mint a régebben ugyanennyi idősek.

2010. jan. 9. 18:00
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ez változó, ismerek olyan 12 évest, aki kb. olyan mint egy 5 éves, de olyat is, aki igen is érettebben viselkedik. És ezt nem külsőre értem, belsőre.

Éppen ezért sztem van, aki ennyi idősen már bele tudja képelni magát Bella helyébe, stb .. ez ritka, de van olyan, sztem nem kéne általánosítani, h nem értik meg ... van aki igen, van aki nem.

2010. jan. 11. 14:15
 14/20 A kérdező kommentje:
Jó, jó. Akkor nem általánosítok.
2010. jan. 11. 21:37
 15/20 anonim ***** válasza:

Azért, mert most ez a "menő". =S A buta kis csitrik akik rajonganak érte azt hiszik mivel elolvasták a sorozatot nagy rajongók. Később majd kiderül számukra is, hogy ez nem jó és már bánni fogják, hogy elolvassák. Személy szerint én gyűlölöm a Twilight-ot mert Meyer rengeteg ötletet lopott el Rowling-tól. (Szereplők keresztneve, vérfarkas-barátság, első látásra szerelem). Ezek mind a mesterem ötletéből pattantak ki. (Azért ezt írom mert ő vezetett rá arra mi szeretnék lenni felnőtt koromban.)

Később szégyenkezni fognak emiatt de még mindig a Potter könyvek vannak az eladási lista élén. Én a szülők helyében kétszer meggondolnám hogy a gyermekem közelébe engedem-e ezt a szennyet vagy sem.

Helyette ha könyvet akarsz olvasni olvass Dan Brown-t, Vavyan Fable-t, vagy a Nagy indiánkönyvet, JK Rowling-ot. =)

2010. febr. 6. 16:58
 16/20 anonim ***** válasza:

*engedném

16/L

2010. febr. 6. 16:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Oké, hogy nincs benne vérengzés - milyen vámpíros könyv az, amiben nincs,m egy merő nyál! -, de ilyen szerelmi szál, olyan szerelmi szál. Fiatal felnőtteknek való könyv, nem pedig gyerekeknek.
2010. márc. 19. 14:48
 18/20 anonim ***** válasza:
Ráadásul rossz fényt vet a jó vámpíros regényekre is.
2010. márc. 19. 14:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Azért mert egy 11-12 éves lány már nem fog mondjuk Disney mesekönyveket olvasni, a régi klasszikusokat pedig már nem találják elég fantáziadúsnak, mert eltér a nyelvezete a maitól. Persze vannak még nekik való könyvek, de azokat már csak kötelezőként kapják, amit pedig a gyerekek nem szeretnek elolvasni. Persze ismerek olyan iskolát ahol szabadon lehet választani a kötelezőket, de az általános iskola és nem minden tanár ilyen "laza". Úgyhogy nem marad más mint hogy Harry Pottert, Narnia krónikáit és Alkonyatot olvasson. Én személy szerint tudnék márt is ajánlani de azt most hosszú lenne felsorolni mert Informatika óráról írok.
2010. ápr. 8. 13:27
 20/20 anonim ***** válasza:

16:58-asnak üzenném még hogy Dan Brown inkább krimit ír és az egy 11-12 éves lány személyiségét súlyosan elronthatja.

Előző voltam

2010. ápr. 8. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!