Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért van az, hogy ha egy...

Miért van az, hogy ha egy 11-12 éves lány arra kéri az itt lévőket, ajánljanak neki valami könyvet, egyből vagy öten a Twilightot mondják?

Figyelt kérdés
Pedig az 16-karikás könyv.
2010. jan. 7. 11:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
68%
mert ez a fos a mánia.
2010. jan. 7. 12:07
 2/20 anonim ***** válasza:
55%
Nem 16 karikás csak annyi idős kortól ajánlják.Én is azt olvasom pedig csak 12 vagyok.
2010. jan. 7. 12:18
 3/20 anonim ***** válasza:
46%
mert most ez a sláger és elég kommersz mindenki ezt ismeri. 2 éve még Harry Pottert mondtak volna :)
2010. jan. 7. 12:23
 4/20 anonim ***** válasza:
Én is 12 vagyok, még is olvasom...
2010. jan. 7. 12:34
 5/20 anonim válasza:
76%
Gyermekkönyvtáros vagyok. Első ránézésre felállt a szőr a hátamon, de azután elolvastam. Sokkal inkább az érzelmekről szól, mint a vérengzésről. Teljesen más alapokra épül, mint a megszokott vámpíros könyvek. Darren Shan pl. gyalázat, mégis sok tini keresi. Ez érdekli őket, nem tudunk mit tenni. De a mai szemét között - ha lehet így fogalmazni - az Alkonyat előkelő helyen áll, mert nem eszetlen, durva és agresszív, hanem az emberi és az elképzelt másfajta lényekkel való kapcsolatteremtést írja le. Ráadásul egy tiniről szól, aki sokban hasonlíthat azokra akik olvassák.
2010. jan. 7. 12:42
 6/20 anonim ***** válasza:
44%

Azért mert most ez a sláger, anno a gyűrűk ura, meg a terroporter volt a "menő". Engem mindig furán néztek, hogy nem olvastam nem láttam egy részét se. De az ilyen tömegsz@rok soha sem vonzottak. Most itt van a tvéjlájt, a tinisunákat le lehet venni a lábáról, jól profitál a könyv meg a film, 20 év múlva meg nem emlékszik majd rá a kutya se. Az se elhanyagolható, hogy virágkorukat érik az emók, meg az összes ehhez kapcsolható dolog, így hát ez is...

De hát ez csak szubjektív vélemény.

2010. jan. 7. 12:53
 7/20 anonim ***** válasza:
79%
Ez a divat, és ugye a tini (bár 11-12 még nem nagyon tini) lányokat ez érdekli.
2010. jan. 7. 16:09
 8/20 anonim ***** válasza:
41%
igen. ez érdekli az embereket. de ennek mi köze az emokhoz? egyébként azért van olyan sok emo mert 1. vagy mert nagy trauma érte azt az embert és depis vagy éppen nem törődnek vele. 2. vagy az az ember divatból lett emo. amivel én egyáltalán nem értek egyet. az emo az egy lelkiállapot. akinek ez nincs meg az mért akar emo lenni?
2010. jan. 7. 16:37
 9/20 A kérdező kommentje:
Nem azzal van bajom, hogy vámpíros. Csak szerintem a szerelmi regényekhez egy 11 éves még gyerek. (off: a Darren Shant viszont szeretem. A jelenlegi vámpíros könyvek közül talán az egyetlen, ami fiúkat is vonz.)
2010. jan. 7. 19:40
 10/20 anonim ***** válasza:
Azért mert annyira jó könyv, hogy a válaszolók meg szeretnék mással is osztani az élményt, csak elfeledkeznek arról, hogy egy 11 éves kért könyvajánlatot, nem egy 17 éves. Egyébként én sem a gyűrűk urát nem szerettem ,sem harryt, de ez kommersz vagy nem kommersz, nekem igenis nagyon tetszik. (18/l)
2010. jan. 7. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!