Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek? (A barátnöm...

Mi a véleményetek? (A barátnömel versenyzünk hogy ki talál ki jobb történetet és minden vélemény számit, szerintetek nagyon béna meg nincs kész ez meg csak az alap h valami ijesmi lenne. )

Figyelt kérdés

A legtöbb történet vége mindig happy enddel végződik , de az életben, sajnos nem igy van . Az én világomban most szörnyű idők járnak, ép háború dul a szörnyek és emberek között.

Az emberek félnek !

A szörnyek a városainkat pusztítják. Próbáljuk öket megállítani ,de eddig nem jártunk sikerrel.Az emberek építettek egy hatalmas falat amivel távol tudjuk tartani a szörnyeket. A katonák és az önkénkéntesek most is evakuálják a városokat és próbálnak mindenkit biztonságba helyezni . Eddig a fal túlsó oldalán 7278-an vagyunk .

Ez soknak tűnik de még rengeteg ember van veszélyben. Igazából sosem értettem hogy mért nem élhetnek az emberek a szörnyekel. Gyerekkoromban nem így volt akkor még nem volt háború. Békében éltünk .Együtt! Senki sem beszél arról hogy mi történt, se a szüleim, essen ki .

Csak annyit mondtak hogy a szörnyek kezdeményezték a háború .De én nem hiszem hogy csak úgy ok nélkül csatázunk .

Ez lehetetlen!

Biztos van valami amin összevesztek, egy ok, akármi !Úgy tűnik ez egy örök rejtély marad . Én tényleg nagyon kíváncsi lennék arra hogy mi történt, de végül is úgy se változtatna semmin. Úgy hogy belenyugodtam. Az élet állít elénk akadályokat de szembe kell nézni velük és tovább kell lépni . Mind ezt a háborút , győzhetünk csak igyekeznünk kell és harcolni kell ,azért ami a miénk, de elsősorban a szereteinkért és a családunkért .

2001. Október 19.

Helyszín: Bullhead City, Arizona(a menedéken)

10:45:

Ez is 1 átlagos napnak indult.

Miután fel keltem átmentem Ninahoz ő a legjobb barátom mindent elmondunk egymásnak és szinte mindig együtt vagyunk .Vele mindig hamar el megy a nap , sose unatkozunk általában én mindig valahogyan bajba kerülök de ő mindig megprobál kihuzni belőle .Igazi jó barát nem is tudom hogy boldogulnák nélküle

2014. júl. 8. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:

az eleven testeknek hasonló a története:

egy fallal védik magukat az emberek a zombiktól és evakuálják a városokat

az alap sztori jó nekem tetszene ha azok a szörnyek ember alkatúak lennének csak lenne valami megkülönböztető jegyük

és azok a szörnyek fejlett technikával rendelkeznének

és gondolom az lenne a lényege hogy próbálják kideríteni hogy miért van háború és megállítani

tetszene ha néhány szörny és ember összedolgozna és összebarátkozna békét teremtene a két faj között

bocsi nem ezt kérted de én valahogy így képzelem elamúgy nagyon jó az elképzelés:)

2014. júl. 8. 21:34
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi ,am en is valahogy ugy képzeltem el.

am szerintetek legyen bene tragédia ?

2014. júl. 8. 21:40
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem igen :D
2014. júl. 8. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Első körben eléggé sablonosnak tűnik, meglovagolja a szokásos zombiapokalipszis trendet. Jó kis ütős, tényleg váratlan csavarokkal és a klisék teljes felrúgásával kihozhatsz belőle jót is, illetve nem árt, ha sötétre, brutálisabbra veszed és nem tinirománcosra, az pl. jót tenne neki.
2014. júl. 9. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!