Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ha maradnék vagy Csillagainkba...

Ha maradnék vagy Csillagainkban a hiba? Melyiket ajánlanátok inkább olvasásra?

Figyelt kérdés
Mindkettőből megnézem majd a filmet, de arra gondoltam el is olvasnám őket, de valószínű, hogy időm csak egyikre lesz.

2014. júl. 8. 08:52
1 2
 11/12 anonim válasza:

Szia! Én mindkettőt olvastam és mindkettőt láttam filmben. Szerintem a Csillagainkban a hiba filmben és könyvben is jobb. De attól függ, hogy melyik téma érdekel téged jobban, mert az egyik (Csillagainkban a hiba) egy tragikus szerelmi történet, a másik (Ha maradnék)egy nagyon szomorú és elgondolkodtató történet döntésekről, életről, halálról, szeretetről. Amelyik jobban tetszik. Szerintem érdemes mindkettőt elolvasni, mert hamar kilehet végezni őket. Én sem vagyok nagy könyvmoly, de ez a kettő könyv nagyon megfogott és 3-4 nap alatt végeztem is velük.

Remélem segíthettem! :)

2014. okt. 28. 09:27
 12/12 A kérdező kommentje:
Elolvastam a Ha maradnékot és megnéztem a Csillagainkban a hibát. :) Az első könyvben nem jött be, remélem a film lesz rám hatással. De a Csillagainkban a hiba, filmben nagyon ott van! Megható volt, végig mosolyogtam de potyogtak közben a könnyeim :)
2014. okt. 28. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!