Csak én csalódtam a Csillagainkban a hiba című könyvben?
A millió pozitív visszajelzés miatt, meg persze hogy mindenki ezt olvassa mostanában, én is nekiültem a Csillagainkban a hiba című könyvnek, és mivel mindenki az egekig dicsérte, így én valami világmegváltó dologra számítottam. Már akkor elkezdtem gyanakodni, mikor a könyv 3/4-ét elolvastam, és még mindig nem történt hatalmas dolog, holott ekkor már mindenki szétáztatta könnyeivel a saját példányát. A végén, Augustus halálától a temetéséig én is sírtam, de ezután elapadtak a könnyeim és már nem tudtam újra elsírni magam rajta.
Igazából nagyon gyönyörű könyv, a mondanivalója is figyelemre méltó, ugyanis minden így van, ahogy a könyvben le van írva, a rák bizony élni akar... De számomra csalódás volt a könyv, sokkal, de sokkal többre és jobbra számítottam ekkora hype után. Azért kicsit sajnálom... És nyugodtan kövezzenek meg a 11-12 éves rajongók kommentekben, nekem ez a véleményem a dologról.
oké, és akkor?
leírtad a véleményedet, a könyvről alkotott képedet, nem értem, hogy mi a konkrét kérdésed.
én nem csalódtam a könyvben, szerintem úgy jó ahogy van. szerintem sose várjunk el egy könyvtől dolgokat, amiket mi szeretnénk, mert akkor csak csalódunk. egy könyv a maga formájában jó.
az egy dolog, hogy a körülötted lévők nagy felhajtást csináltak a könyv körül, mert tetszik nekik, de ezért nem kell őket lenézni, mert ez a véleményük. neked is van egy véleményed, nem mindenki ugyanolyan.
lehet, hogy neked egy olyan könyv nyeri el igazán a tetszésedet, ami másokat nem fog meg. ez így van.
Szia!
Nekem sem tetszett annyira, de azért nem mondhatnám, hogy csalódtam benne. Inkább kicsit bántott a vége, de azt az érzést nem hasonlítanám a csalódáshoz.Én is tobbre számítottam egy kicsit. Bár még nem láttam a filmet,lehet,hogyha megnézem,akkor kiteljesedik a torténet és jobban fog tetszeni. Lehet, hogyha még egyszer elolvasom, tetszeni fog,nem tudom. Én is olyan helyzetben vagyok, mint te. Egy kicsit sírtam rajta, de én is tudtam már a konyv vége fel,hogy szép meg minden de...
Tényleg nem olyan nagy szám, mint amilyennek hirdetik, de az SZJG-t jóóóóóóóóóval felülmúlja. Össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
A film számomra nagyobb élmény volt, tényleg az év egyik legjobbja eddig.
A könyv viszont tényleg egy átlagos "limonádé" szintjén van, ettől függetlenül jó, és szeretem, de nem vagyok annyira oda, mint a fan-kislányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!