Egyetemista lánynak milyen könyvet=regényt ajánlotok? Ne fantasy, scifi, történelmi- inkább elgondolkodtató, pszichológiai, romantikus stb
Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 16:14
1/9 anonim válasza:
Donna Tartt: A titkos történet
Ráadásul egy csapat egyetemistáról szól.
2/9 anonim válasza:
Sarah Dessen: Figyelj rám!
Talán egy kicsit régi, kicsit fiataloknak való, de nagyon elgondolkodtató. A fülszöveg nem ad róla valós képet, ezt a könyvet olvasni kell! :) Én már vagy ötször átrágtam magam rajta, mindig találok benne újat.
19/l
3/9 anonim válasza:
Romantikus:
Charlotte Bronte Jane Eyre :)
Sok rész elgondolkodtató
4/9 anonim válasza:
A Jane Eyre nekem is az egyik kedvencem :) A BBC-féle feldolgozása pedig gyönyörű!
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az ajánlásokat! még egyiket se olvastam, de teszek ellene!
2014. júl. 10. 12:22
6/9 anonim válasza:
Lois Lowryösszes könyve
James Dashner-Útvesztő
7/9 Márciuska válasza:
Paulo Colehótól érdemes olvasni, nagyon elgondolkodtató könyvei vannak (pl. Veronika meg akar halni, A Piedra folyó partján ültem).
8/9 anonim válasza:
Szia!
Ezeket nyugodt szívvel tudom ajánlani:
1. Lionel Shriver: Beszélnünk kell Kevinről
2. Laurie Halse Anderson: Jégviráglányok
3. Jankovics Éva: Miért dobtad el az életed?
4. Larry Stillmann: Pokolbéli szövetség
5. Ruta Sepetys: Árnyalatnyi remény
Huhh, jelenleg csak ezek jutottak eszembe. :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok ajánlást! Bővül a listám!
2014. júl. 30. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!