Milyen animet tudnátok ajánlani akció, seinen, fantasy kategóriákban?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Akció, seinen, fantasy, taktikázós, elgondolkodtató anime sorozatokat keresek. Felsorolnék pár animét viszonyítási alapként, amiket eddig sikerült megtekintenem és tetszettek. Közös jellemzőjük a jó történet, minőségi rajzolás és a fülbemászó aláfestő zenék.
Előre is köszönöm a segítséget!
Amiket már láttam:
Attack on Titan
Berserk
Bleach
Btooom!
Claymore
Code Geass
Darker than black
Death Note
Elfen Lied
Fairy Tail
Fate/Stay Night
Fate/Zero
Full Metal Alchemist
Full Metal Panic
Hellsing/Hellsung Ultimate
Hunter X Hunter (2011)
Mirai Niki
Monster
Naruto Shippuden
Soul Eater
Steins;Gate
Sword Art Online
#anime #ajánló #Fate/Zero #GyakoriKérdések #Death Note hasonló anime #code geass death note hasonló anime #fairy tal #elgondolkodtató anime
2014. ápr. 16. 00:24
1/7 A kérdező kommentje:
Senki? :(
2014. ápr. 16. 22:59
2/7 anonim válasza:
Talán a Saint Seiya valami újabb sorozata, én a Hadest még láttam, az azóta kijötteket nem, szóval nem tudom, mennyire elgondolkodtató, de az akció, fantasy és shounen mindenesetre áll.
3/7 anonim válasza:
Esetleg a Karin, vagy a Yugi-oh :)
4/7 anonim válasza:
Körülbelül ez a 3 falytára épül az ősszes :D xDD
5/7 anonim válasza:
Corpse Party: Tortured Souls; Another
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amennyiben van még ötletetek, osszátok meg velem kérlek! :)
2014. ápr. 21. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!