Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek Cortez és Reni...

Szerintetek Cortez és Reni (SZJG ) vagy Edward és Bella (alkonyat) az igaziból, jobb pár?

Figyelt kérdés

2014. júl. 2. 22:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%
C+R. Az alkonyattol hanyok! :S D:
2014. júl. 4. 23:46
 12/18 anonim ***** válasza:
70%
Most miért kell lepontozni azt, aki a kérdésre válaszol és leírja a véleményét???? Aki olvas, annak már szerinted nincs saját élete? Nekem is van családom, nem vagyok már tini, attól még olvashatok, ha egyszer az a hobbim! Senki ne szóljon már bele, mit olvasok el és mit nem! Ez olyan, mintha én megmondanám neked, milyen filmet nézz! Ilyen alapon akkor te nőj fel, ember, foglalkozz a saját életeddel, ne itt oszd az észt! Ha meg rád nem vonatkozik a kérdés, ne válaszolj itt és ne gyere lepontozni meg fikázni másokat, akik rendesen válaszolnak a kérdésre!
2014. júl. 5. 16:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Ezt kinek írtad?
2014. júl. 6. 13:43
 14/18 A kérdező kommentje:
Oké, oké csak kiváncsi voltam mások véleményére
2014. júl. 6. 22:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem Reniék. A alkonyat nem a kedvencem.
2014. júl. 9. 21:16
 16/18 anonim válasza:
55%

Egyértelműen Cortez és Reni az Szjg sokkal jobb.

Persze az Alkonyat se rossz de csak fantázia és még csöpögős is.

Reni és Cortez története azonban lehetne akár valóságos és egy egyszerű kamasz lány tinéndzser koráról szól. És magyar könyv.

2014. júl. 11. 21:10
 17/18 anonim válasza:
55%
Bella és Edward. Az egy IGAZI szerelmi sztori. A SZJG sablonos
2015. jan. 8. 17:08
 18/18 anonim válasza:
Szetintem Cortez és Reni.Az alkonyatban Bella el sem tudja dönteni,hogy kit szeret.Viszont Cortez és Reni végig szerették egymást,de nem voltak képesek bevallani,ami állralában így szokott lenni.Szerintem azért jobb párosok,mert a könyv SZERINTEM jobb.
2016. nov. 28. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!