Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Elolvasnátok egy könyvet,...

Elolvasnátok egy könyvet, aminek a következő a története?

Figyelt kérdés

Földre inkarnálódott istenek kutatnak a Tudás után, amit egy lány DNS-ébe kódoltak.

Nagyon vad, vagy figyelemfelkeltő és kreatív?

2014. júl. 2. 11:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Eddig nem írtam választ, elég keveset árultál el a kérdésben magában, de egyre jobban tetszik a történet, szóval mostmár írnom kell valamit. :D Főleg ez az aranyos románc tetszik, nagyon elolvasnám. Szerintem egyedinek tűnik (vagyis én ilyenről még nem hallottam). Én nem kötök bele az istenes dologba, tetszik, hogy így utaznak, és abszolút érthető is, elvégre nem tudom hogy néznek ki az istenek, de olyan alakban csak nem rohangálhatnak az utcán. :D Csak a főszereplő csaj legyen szimpatikus - ne legyen egy hülye liba, mert ezt valamiért sokszor tapasztalom. Nem értem miért, de a lány főszereplőket könnyebb elrontani (szerintem). Gondolom, hogy a lány szemszögéből játszódik a történet. Éli átlagos életét, de egyszer csak rájön, hogy léteznek természetfeletti lények, ilyen világ, meg ő milyen különleges stb.? Ez kicsit sablonos (már ha így van), de szerintem ezt is meg lehet jól írni.

Röviden, írd meg. Ne hagyd, hogy esetleg elvegyék a kedvedet. :)

2014. júl. 3. 18:16
 12/15 anonim válasza:
én igen
2014. júl. 5. 02:30
 13/15 anonim ***** válasza:

"de azért valljuk be: emeberek DNSébe kódolnak infót - én pl. egyáltalán nem ismerek ilyen történetet."

Valóban, az Ötödik elem nem pont DNS-be kódol, hanem a DNS alapján építi fel a személyt. Meg aranyos szerelmi szál, kutatás, világvége, kiváló színészek, szóval az is kasszasiker lett.

Egyébként én azt hittem, már megírtad a történetet. Ha azért kérsz válaszokat, hogy megírd-e: írd. Mi tart vissza? Nem olvasószám alapján kezdünk bele egy regénybe, ne add ilyen olcsón magad. Ha kiadatni akarnád, én a helyedben azért átgondolnám, de egy ingyenes regénypályázat minden további nélkül megléphető vele.

2014. júl. 6. 22:30
 14/15 anonim ***** válasza:
47%

Az első néhány hozzászólónak igaza van.

Európai, alapvetően keresztény kultúrkörben Isten nagy I-vel van, teremtő és mindenható. Ha aféle indiai (vagy ógörög, vagy animista japán) istenségekre gondoltál, akkor nem szerencsés az isten szót használni, még kis i-vel sem, mert az csak összezavarja az olvasót. Akkor inkább legyenek szellemek, esetleg angyalok.

2014. júl. 6. 23:09
 15/15 A kérdező kommentje:

Az utolsó válasznak igazat kell adnom, én is gondolkodta ezen. A faj neve amúgy sziddha lesz - a sziddhi szanszkrít szó misztikus erőt jelent, a sziddha az a személy, aki rendelkezik ilyen sziddhikel. Csak ugye ha a kérdésben a sziddha kifejezést használtm volna, senki nem értette volna h az meg mi a csuda. Az istenek kifejezés pegig leheth zavart okoz, de meglepetést és figyelemfelkeltést is, azért alkalmaztam. De a regényben nem fogom.

Köszönöm a váéaszokat!

2014. júl. 7. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!