Ajánlanátok nekem könyvet ami az emberek manipulásáról hazudásról, csalásról, emberek kijátszásáról, könyörtelenségről, gyilkolásról, puskázásról szól. Esetleg Puskázásról. L?
Figyelt kérdés
Kérlek írjatok ilyen könyveket vagy azt hogy hol tudom beszerezni, mert egész délután alszok és tvt nézek szivesebben olvasnák ilyen könyveket,amik a fenti szavakról szolnak. vagy ha valaki tud más könyvet ajánlani ami nagyon tetszet neki és érdekes volt,de jobban örülnék ha tudnátok a fenti szavak egyikére találni egy könyvet, de más is érdekel mindenki vélemyére kiváncsi vagyok. (16 éves vagyok)2010. jan. 5. 20:52
1/2 anonim válasza:
Emberek manipulálásáról, hazugságról, könyörtelenségről szól pl. Orwel: 1984 című könyve
2/2 anonim válasza:
Abaházi viktor: Puskázási kézikönyv
Rozványi dávid: Titkos hadműveletek pénztárcánk ellen
Kivaghy Krisztián: A manipuláció tudománya
Itt találsz róluk ismertetést: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!