Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Csajos könyvek (? )

Csajos könyvek (? )

Figyelt kérdés

Tudom mostanság nem sok tini szeret olvasni mert nem ez a "trendi" de én mégis odavagyok a romantikus könyvekért :$ Abban szeretnék "segítséget" kérni hogy esetleg nem tudtok olyan könyveket( író,cím)mint pl. Sohonyai Edit- Jasmine avagy mégis kell a szerelem. Én könyvtárba járok és ott nem minden vadonat új könyv van meg szal. ne a legújabb hiperszuper könyvet írjátok. Előre is köszi.

13/L

2010. jan. 5. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Celia Rees:Vágyak évadja

A kedvencem=)

2010. jan. 5. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereted a mélyebb értelmű (nem csak romantika van benne)könyveket: Erica James-Mond el a csillagoknak.

Ez a kedvencem. Fantasztikus, sokat sírtam rajta =)

15/L

2010. jan. 5. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Vavyan Fable - Sárkánykönny (Szennyből az angyal,Mesemaraton)

mindhárom humoros és romantikus,még én is imádom őket pedig én aztán nem vagyok egy érzelgős típus:D

15/L

2010. jan. 5. 19:33
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Nora Robert összes könyve
2010. jan. 5. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Szilvasi Lajos - Egymas Szemeben. Legalabb 5x olvastam:)ugynacsak tole a Nema is eleg jo, csak kicsit idegolo...inkabb az elsot ajanlom:)
2010. jan. 5. 23:09
 6/7 anonim válasza:
szerintem nagyon is "trendi" ha valaki szeret olvasni a könyvekben én mindig megtalálom a nyugalmat...ez a legjobb az egészben egyik kedvenc könyveim Joy Adamsontol vannak. igaz ez nem pont romantikus viszont a szeretet elsöbbségű mindennél imádom.
2010. jan. 6. 20:02
 7/7 anonim válasza:

Stella Mae: Karnevál Velencében

Charlotte Bronte: Jane Eyre

Margaret Mitchell: Elfújta a szél

Ha könnyedebbet akarsz, akkor állj neki Danielle Steelnek.

2010. jan. 6. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!