Mi a véleményetek a Galambok őrzői című könyvről? (többi lent)
Sziasztok! Rengeteg könyvet olvastam, szinte az összes vörös pöttyös könyvet és egyéb remek regényt. Rákaptam a Dream válogatásosakra az utóbbi időben, és érdekelne a véleményetek a Galambok őrzői című műről.
Ha valaki ajánlana nekem pár fantasy vagy tőrténelmi, középkorban játszódó regényt annak örülnék, csak ne legyen vörös pöttyös, mert mind olvastam.:D
Köszönöm!
Trónok harca, fúú, imádtam :D
Celia Rees könyvek is jók, pl. Sovay-egy útonálló úrilány
Galambok őrizői
Nekem tetszett, új volt a stílusa, szokatlan volt a több szemszög (mondjuk a Trónok harcához képest...hm :D). Bírtam az erős női karaktereket, a kidolgozott háttértörténeteket és hogy nem csöpögött. Se vértől, se spermától, se nyálas és felesleges romantikázástól (félreértés ne essék, szeretem a romantikus könyveket, de utálom, amikor egy könyvben vagy egy filmben az arcodba tolnak egy teljesen felesleges, erőltetett és harmatgyenge szerelmi szálat). Egyik kedvenc könyvem, mindenkinek (azért inkább lányoknak, nőknek) csak ajánlani tudom, és most mindjárt leveszem a polcról és újraolvasom :D
Ui.: most kezdtem el Ken Follett-től a Titánok bukását, történelmi, 1900-as évek, eddig tetszik:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!