Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » SZJG! Valaki leirná Reni...

SZJG! Valaki leirná Reni szülinapját (18)? Kérlek!

Figyelt kérdés
Tudom hogy sok meg minden nekem az is jo ha lefényképezitek azokat az oldalakat(csak ki lehessen venni a mondatokat) . A 8/2-ben van ápr .9.(kb20. oldal). Ezt megjegyeztem de már nem emlékszem mi történt mert kölcsön kaptam ... Kérlek rendes válaszokat szeretnék nem olyat hogy pl:kérd vissza akitől kölcsönkaptad... ( ne vegye mindenki magára, de láttam már ilyesmiket...)

2014. jún. 28. 22:35
 1/2 anonim ***** válasza:

A google a barátod. Keress rá, biztos valamilyen formátumban letölthető, ha más nem, akkor az egész könyv.

De ne nagyon éld bele abba magad, hogy valaki majd az egészet begépeli vagy lefényképezi.

2014. jún. 30. 19:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Ebben a csoportban ki van rakva az összes pdf formátumban, könnyen megtalálod. [link]
2014. júl. 8. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!