SOS! Tudtok mondani ilyen könyveket?
A barátnőmnek egy hét múlva lesz a születésnapja, 21 éves lesz és szeretnék neki venni egy könyvet.
Mindenképp valami szerelmeset akarok, viszont az a problémám, hogy ahogy nézegettem neten kétféle könyv típust találtam... Az ifjúsági irodalom típusút ami lehet ,,komolytalan" lesz számára, meg az erotikus kategóriát amit meg szintén nem akarok neki venni.
A kérdésem az, hogy létezik-e a kettő vegyítése? Ami romantikus is és azért felnőtteknek való is, mert van benne pár olyan részlet, de nem olyan mint a Szürke ötven árnyalata, hogy 5 oldalanként szex van benne.
Nagyon nagy segítség lenne, ha tudnátok mondani pár ötletet! :)
Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás
Tammara Webber: Easy – Egyszeregy
J. A. Redmerski: A soha határa
Jay Crownover: Rule
Abbi Glines: Ha az enyém lennél
köszi a válaszokat, a Beavatott jónak tűnik, de mindenképp valami szerelmes regényt szeretnék neki venni.
A Gyönyörű sorscsapás már eddig is az ötleteim között volt, de most ez a Rule és A soha határa is megtetszett! :) szerintem ezek közül fog egyikre esni a választásom, de azért még várom az ötleteket! :)
Cora Carmack: Színjáték
Simone Elkeles: Tökéletes kémia
Victoria Clayton - Hol késel, hercegem?
Diana Gabaldon: Outlander-Az idegen
Stephanie Perkins - Anna és a francia csók
Jenniferprobst - Milliárdos feleségek sorozat
Katie Ashley - Ajánlat, Javaslat
Gina L. Maxwell - Elcsábítani Hamupipőkét
J.Lynn - Vetkőzik a tanu
Robin Kaye - Rómeó, Rómeó
Diana Palmer - Leleplezés
Bella André - Sullivan család
Ha esetleg nagyon szereti az így jártam anyátokkal-t, akkor Barney-nak megjelent a Tesó kódex című könyve és a Tesó akcióban.
Sandra Brown -Régen várt szerelem, A csütörtök leánya, ketten egyedül,Engem szeress, Taníts meg szeretni,Táncolj velem,
Susan Mallery - Citrom és osztriga, Fahéj és karamella,Chilli és csokoládé, Koktél és cseresznye
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Remélem, tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!