Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A tűz és jég dala (trónok...

A tűz és jég dala (trónok harca) ténleg annyira jó?

Figyelt kérdés

2014. jún. 25. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:
A legjobb könyv amit valaha olvastam, a sorozat is nagyon jó, de érdemes a könyvvel kezdeni:) mindenképp olvasd el!!!
2014. jún. 25. 17:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Heló!

Milliók ovlassák, milliók nézik a sorozatot. Rengeteg rész jött ki mindegyikből. A rossz dolgoakt ekkora ovációval, szeretettel és követéssel nem szokták ilyen hosszú ideig téplálni. Szóval azért el lehet mondani, hogy igen, jó. Az már emerfüggő, hogy kinek menynire tetszik.

Egyébként én nem nézem, és nem olvasom, csak ismerem, és nem nyitva tartom a szemem :).

2014. jún. 25. 17:15
 3/7 Prym ***** válasza:

Da.

ha szereted a fantasyt, és szeretsz olvasni akkor irány a könyvesbolt. a sorozatot csak a ciklus után nézzed, mert nem fogod érteni hogy melyik szereplőnek mi a neve, + egy csomó dolgot megváltoztattak a sorozatban

2014. jún. 25. 17:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, el fogom olvasni. egyébként fiu vagyok csak nem szeretem annyira a középkorban játszódó regényeket.
2014. jún. 25. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:

(Az a 'ténleg' az ugye 'tényleg' akart lenni, csak elgépelted?)

Szerintem jó. Mondjuk én szeretem a fantasy dolgokat, szóval itt már plusz ponttal indít. A sorozat semm rossz, sőt, mozifilm minőségű, de én jobban szeretek olvasni, ráadásul mivel rengeteg a szereplő, így szerintem kicsit nehéz nyomonkövetni a sorozatban, ahol valaki nevét egyszer kimondják, aztán semmi.

Amúgy a történelmi regényeket én sem szeretem, mert egyszerűen nem elég pontos a történelem tudásom. Ezt most lehet cikinek tartani, de egyszerűen nem érdekel annyira a háborúzás témája. (Érdekes módon a művészettörténet és mitológia viszont baromira érdekel. Na mindegy. :D) Viszont mivel ez a könyvsorozat fantasy, tehát kitalált szereplők, kitalált történelem, ezért élvezem. Itt mindent leírnak és elmagyaráznak, nem támaszkodnak arra, hogy már úgy is tudod.

2014. jún. 25. 19:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen
2014. jún. 27. 15:32
 7/7 anonim ***** válasza:
A könyv sokkal jobb mint a sorozat szerintem :D Inkább azzal kezd. Én az első két évadod már végig néztem és csak aztán kezdtem el olvasni a könyvet és őszintén szólva megbántam, hogy "gyengített" verzióban lelőttem magamnak a poénokat XD Ja és még ha tanácsolhatom, csak óvatosan nézelődj ezzel kapcsolatban a neten, mert vannak benne csattanók és meglepő fordulatok dögivel! :D
2014. júl. 4. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!