Henry James: Egy hölgy arcképe , jelenleg ezt olvasom bár bevallom nem nagyon tetszik. A nyárra mondjuk Rejtő Jenőt ajánlanék, könnyed és humoros. Steinbeck Egerek és emberek-jét is meleg szívvel ajánlom. Vagy William Warton-tól a madárkát.
2014. jún. 24. 08:50
2/9 anonim válasza:
Nincs külön "nyári" vagy "téli" olvasmányom, nem az időtől függ, mihez van kedvem :) Most épp Archer Clifton krónikájának a negyedik kötetét olvasom, nagyon szeretem az írót, szinte minden könyvét 2-3 nap alatt olvastam ki. Olvasmányos, hihető, fordulatos, és pont elég mértékben csepegteti az információkat ahhoz, hogy ne tudjam előre, mi lesz, de azért hülyét se kapjak a sok kérdéstől :) Ken Follett Évszázad-trilógiáját is nagyon ajánlom! Meg még millió egy könyvet, életkortól is függően :)
2014. jún. 24. 12:07
3/9 anonim válasza:
Volt. Kántor nyomoz, A fekete lovag, A három testőr
Ezeket mindig nyáron olvastam, amikor a keresztapámhoz mentünk nyaralni.
2014. jún. 24. 12:45
4/9 200025 válasza:
Nekünk most a Légy jó mindhalálig a kötelezőolvasmány.
2014. jún. 24. 19:40
5/9 anonim válasza:
A magyar íróktól származó kötelezőket mindig is nyögve nyelősen olvastam, pedig szeretek olvasni. A kevencem az angol írók által írt klasszikusok, azokat imádom (pedig onnan kevés a kötelező) de egyébként úgy ám blokk az összes kötelezőt szeretem. Most Stendhal Vörös és Fekete c. regényt olvasom.
Amúgy a kedvencem Poe és Jane Austen regényei. :))
11.-es leszek, és van vagy 6 kötelező, amit el kell olvasni. A listát még nem néztem, a fentebb említett Stendhal műre emlékeztem, azért kezdtem azzal.
2014. jún. 24. 20:40
6/9 anonim válasza:
És hogy tetszik a Vörös és fekete? Nekem egyik kedvencem :)
2014. jún. 24. 21:18
7/9 anonim válasza:
Nekem kedvenc nyári olvasmányom volt VIII.-os koromban az Elfújta a szél. Lehet, azért volt különösen érdekes, mert akkoriban ez a könyv be volt tiltva, mivel Amerikában a néger rabszolgalázadásról szólt, de természetesen egy nagyon szép szerelmi történetbe ágyazva. Ha még nem olvastad, olvasd el. Írta: Margaret Mitchell, könyvtárból biztos ki tudod venni. Vagy a Ketten a halál ellen című regény szintén a kedvencem volt abban az időben.
2014. jún. 25. 11:44
8/9 anonim válasza:
Én nyáron szívesebben olvasok komolyabb könyveket, amikben el tudok merülni, nagyobb odafigyelést és átélést igényelnek. Most Wass Albert Hagyaték című könyvét olvasom, ez nagyon tetszik, de neki minden könyvét imádom. Ez előtt az Anna Kareninát, az nem annyira jött be, pedig én is imádom a klasszikus angol regényeket. Suli alatt kötelezőket, ha van időm mellette, akkor valami kis limonádé könyvet, szerelmes, vicces, stb. :)
2014. aug. 18. 12:10
9/9 A kérdező kommentje:
Én most Simonffy András-kompország katonái c. könyvet olvasnám*, ami egy nagyon jó könyv! Egyszerűen ennél jobbal nem találkoztam! *olvasnám=azért feltételes mód, mert nincs mostanában türelmem olvasni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!