Titeket érdekelne egy ilyen blog?
Elkezdtem a blogomat ami egy deszkás lányról és a gimiről szólna. Ide belinkelem mert már fel vannak rakva a szereplők és az első fejezet. Páran azt mondják, hogy érdemes folytatnom, de őket közelről is ismerem, és szeretnék olyan válaszokat amik idegenektől jönne.
Link: [link]
Szerintem érdemes.
Arra figyelj, hogy ne legyen az, hogy összefüggő mondatokból az egyik jelen idejű, a másik múlt. Ez fontos. Vagy így, vagy úgy. De talán az egyszerűbb mindet múlt időbe írni, mint egy naplóbejegyzést. Egyébként szerintem jó. Sok sikert! ;)
Eddig minden ilyen blogot (történet egy gimisről) pár sor után meguntam de a tiéd nagyon tetszik! Folytasd, máris van egy olvasód! :D
És Dorinának olyan márkájú deszkája van mint nekem :) na jó ez mindegy.
3. és 4. örülök, hogy tetszik nektek, és folytatni is fogom. A deszkát a google-ról néztem. :)
3. írhatok neked üzenetet?
5. Igen én kértem és köszönöm, hogy megmondtad, hogy sablonos. Próbálom egyedivé tenni kisebb nagyobb sikerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!