Érdekelne titeket egy ilyen?
Most kezdtem el blogot irni és véleményt szertnék :) egy csajról szól aki élvezi ha mások szenvedését végig tudja nézni és az meg még jobban szereti ha az ő maga krealt szenvedéseket tud végignézni
Figyi, még csak egy apró előszót lehet olvasni, így nem igazán tudnék mit mondani róla.
A helyesírásra fordíts nagyobb figyelmet, ne csak írj a nagyvilágba, ha már egyszer feldobod a netre az írásod, tedd igényesen azt! (Amúgy főleg vesszőhibákat vettem észre. Nem bántásból ajánlanám az Akadémia kiadó helyesírási szabályzatait, azok az egyik legjobbak. Ha drágának gondolod őket, keresgélj használtan. Én például tökéletes állapotban vettem a vásár használt részén egyet, 200 Ft-ért.)
Amúgy maga az alapötlet nem rossz, egész klassz kis történet bontakozhat ki belőle! Sok sikert a továbbiakban!
A téma unalmas, fantáziátlan, sablonos, érdektelen. A helyesírásoddal nagyon súlyos problémák vannak. A betűtípus sem a legolvashatóbb, bár ez csak egy apróbb probléma a két korábban említetthez képest.
Ne sértődj meg, nem a rosszindulat szól belőlem, de engem ez soha az életben nem érdekelne. Mielőtt hozzáfognál, hogy bármit is írj, előbb tanulj meg helyesen írni, mert egy ilyen színvonalon (?) megírt szöveget kibogarászni valóban kínszenvedés.
A történetből még lehet valami, de helytelenül fogalmazol és helytelenül írsz.
pl.
" Kísérd végig Bianka útját ezen a kegyetlen és önző világban,"
helyesen:
Kísérd végig Bianka útját EBBEN a kegyetlen és önző világban
vagy
Kísérd végig Bianka útját ezen a kegyetlen és önző VILÁGON
"s lehet kegyetlen,lehet hogy egy rossz , sőt biztos ,hogy ez nem helyes. "
Ez a mondat egyszerűen értelmezhetetlen.
Mielőtt felteszed a következő részeket olvastasd el valakivel, aki jó nyelvtanból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!