Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki milyen könyvet ajánl?

Ki milyen könyvet ajánl?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok. Milyen könyvet ajánlnátok nekem? Az a lényeg hogy megfizethető legyen. (NEM úgy mint a Szent Johanna gimi.
2014. jún. 23. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:
könyvtár ;)
2014. jún. 23. 21:08
 2/4 anonim válasza:

Szia.

Én a vörös pöttyös könyveket ajánlom, de annak darabja 3-4 ezer forint. Viszont szerintem is érdemes lenne beiratkoznod a könyvtárba, én a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárba járok, 16 éves kor alatt ingyenes. Hosszabbítással 3 hónapig nálad lehet egy könyv. Rengeteg jó könyvet fogsz találni, ha egy kicsit jobban szétnézel. :) 16/L

2014. jún. 23. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:

1. Mért megfizethetetlen a Szent Johanna Gimi? Tény, 3 ezer, de az alatt nem is találsz könyvet! Max kicsit spórolsz rá. Egyébként NEM megfizethetetlen, ezt 8-10 ezer forintos könyvekre mond! ;)

2. Könyvtár! 16 éves kor alatt ingyenes a beiratkozás. Rengetek könyv ott is bent van, és nem csak a legújabbak.

3. Én a vörös pöttyösöket is nagyon szeretem, de szeretem a naplószerűeket is.

4. Néhány könyv:

Hadd mondjam el

Evermore (sorozat)

Evernight (sorozat)

Csitt, csitt (sorozat)

Tizenhárom okom volt

Zabhegyező

Viskó

Angyali oltalom (sorozat)

Bob, az utcamacska

A Dalai láma macskája

Meg Cabot könyvei

Tolkien könyvei

Gerald Durrell könyvei

5. A könyvtárban úgy is találsz valamit, ami megragadja a fantáziádat! :) Ha kicsit több időd van, és találsz könyvet a könyvtárban, nyugodtan ülj le, és olvass bele. Ott vannak erre alkalmas helyek. Nálunk legalábbis van kamasz sarok, tanuló sarok, meg gyerek sarok is. Nagyon kis hangulatos az egész. De szerintem holnap mindenképpen nézz be, mert nyárra általában bezárnak. Olyankor lehet többet is kivenni a megengedettnél, és több a határidő is.

:)

2014. jún. 23. 23:34
 4/4 anonim ***** válasza:

A könyvtár a biztos megoldás.:)

Ezen kívül nagyon ajánlom ezeket a könyveket:

Veronica Roth:

A beavatott

A lázadó

A hűséges

Suzanne Collins:

Az éhezők viadala

Az éhezők viadala-Futótűz

Az éhezők viadala-A kiválasztott

Gregory Hughes:

A holdat az égről

Vörös pöttyös könyvek :)

A Harry Pottert se hagyd ki, egész jó volt. Én tavaly nyáron olvastam ki az összeset. L/13

2014. jún. 24. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!