Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki ajánl nekem olyan...

Valaki ajánl nekem olyan könyvet amivel a személyiségem tudom fejleszteni?

Figyelt kérdés

Úgy értem h nem akarok ilyen nyegle lenni halottam h ha az ember olvas akkor változhat a személyisége.

nekem olyan könyvre lenne szükségem ami kiűzi belőlem a gyenge kisfiú jellemet és pl.: lehet belőle egyéniséget meríteni stb...

19/F

építő jellegű válaszokat várok előre is köszönöm mindenkinek

2011. febr. 28. 23:01
 1/5 anonim ***** válasza:

A tudás hatalom, szóval akár segíthet magabiztossá tenni, de tartok tőle ez azért többnyire kevés (vagy túl sokáig tart).

Megfelelő eredmények érdekében ki kell mozdulnod a komfort zónádból.

Pl nekem személyiségben az változtatott a legtöbbet egyzserre, hogy kimentem ameriában fél évre (22 éves voltam) és ott nagyrészt önerőből kellett boldogulnom.

Az ilyen nagyon sokat segít és viszonylag gyorsan megvan.

Könyvből olyan témára keress ami önismereti témáról íródtak. Ha megismered igazán magad a már fél siker, csak mint írtam azért ez nem olyan hatásos.

2011. febr. 28. 23:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Minden könyvből tanulhatsz egy egy kicsit:)
2011. márc. 1. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Filozófiai műveket és ún. "füveskönyveket" érdemes olvasni, esetleg hőskölteményeket, amiben a hős egy példát állít eléd és te ehhez próbálsz idomulni! Remélem segít!
2011. márc. 6. 18:29
 4/5 anonim válasza:
www.konyved.hu
2011. márc. 8. 14:06
 5/5 anonim válasza:
www.konyved.org
2011. márc. 8. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!