Trónok harca? Havas Jon?
Meghal Havas Jon is??
Elég bosszantó, hogy minden jó karakter meghal. A rossz karakterek meg élnek..
ööö...izé, most a 4. évadban/könyvekben elég sok f**zfej került lapátra. Szóval nem egészen így van ez.
Egyébként elképzelhető. Merénylet áldozata lesz. A fekete testvérek fogják megkéselni.
Viszont nem tartjuk számon halottként. Mert Martin reakciója is az volt Jonra: "Miért, meghalt?".
Vagy átwargol Szellembe, vagy simán túléli, vagy visszatér a halálból, mint egyéb karakterek.
Amúgy számomra Jonra, mint "jó karakter" hivatkozni, kicsit erős. Kb. az egyik legunalmasabb...hamarabb. Persze ez csak szubjektív vélemény. De én örülnék, ha meghalna.
Már csak azért is, hogy ne legyen Azor Ahai. :)
Kiolvastam az összes eddig megjelent könyvet, így tudom, hogy ki késelte meg..Tudom, hogy Kevan Lannister is meghal, ahogy Pycelle nagymester is halott. Halott Dorne hercege Quentyn is (ott a sárkány égette meg)
Azt is tudom, hogy Havas Jon kapott egy levelet amiben Stannis Baratheon halála van leírva, bár a király él.
Nekem a kedvencem Havas Jon volt.. A sokadik kedvencek utána kik halottak. Kár lenne ha meghalna..
Akkor meg? Többet mi sem tudunk. Az eddig megjelent fejezetekben a köv. könyvből még nem szerepelt.
Majd kiderül.
De úgysem fog meghalni.
"A sorozatban semmi olyan nincs ami a könyvekben ne lenne"
Hazugság. Ebben az évadban pl. sok olyat raktak, ami nincs a könyvekben pl. a dezertőrök elfogják Brant, Jonék megtámadják a dezertőröket, meghal Jojen+Pyp+Grenn, Oberyn kuplerájos kalandja, Jaime és Tyrion beszélgetése amivel valszeg a könyvírót gúnyolták, Arya és a Véreb a Völgybe mentek, a Véreb és Brienne harcoltak, Stannis elment Braavosba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!