Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kinek mi a véleménye? Vélemény...

Kinek mi a véleménye? Véleményt kérek erről a pár sorról, hogy kit mennyire érintett meg. Köszönöm előre is.

Figyelt kérdés
A boldogság nem a nyárral jön. Az idő nem folyásolja be annyira az embereket mint sokan azt hiszik. Mikor üresség lepi el lelked, vagy csak úgy érzed minden összejött, minden probléma kopogtat az ajtódon, az nem azért van mert rossz az idő. Figyeltél már fel arra, hogy mikor problémád van milyen az idő ? Nos.. visszagondolva én nem tudnám felidézni az időjárást. Az agyam nem a borongós, szikrázó, csodálatra méltó időre figyel.. hanem a megoldatlan piócára, mely nem enged, míg ki nem végzed. Rejtegetheted azt a blúzod alatt, a lelked mélyén, mosoly mögött, de az alattomosan szívja a véred. És a véred egyre csak fogy.. míg végül teljesen el nem fogy. És akkor jön a néma csend, a kimeríthetetlen üresség, mely betölti napjaid. Szabadulj meg a piócától, még mielőtt, ő távozna a véreddel.
2014. jún. 18. 19:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem értintett meg. Giccses, nagyon művészi szeretne lenni. Nem szeretem az ilyen stílust, egyáltalán nem köt le, általában baromi közhelyes és férasztó. Nyilván ha magadnak írogatod, akkor hasznos, mert így le tudod vezetni a feszültséget és ki tudod beszélni magadból a gondokat.
2014. jún. 18. 19:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem érintett meg, nem mondott semmi újat.
2014. jún. 18. 20:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Kifacsarod a nyelvet, próbáld természetesebben átadni az érzéseket, és az hatásosabb lesz.

(Kerüld a képzavart, szóismétlést. A vesszők több helyen hiányoznak, nézz utánuk.)

2014. jún. 19. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!