Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyv kötés ötletek olcsón?

Forko90 kérdése:

Könyv kötés ötletek olcsón?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Sokszor egy már nem árusított könyvet amit nem találok régiségboltban vagy könyvesboltban ki szoktam nyomtatni magamnak. Továbbá iskolai skriptumokat és szak tankönyveket szoktam nyomtatni magnak és elég sokszor csinálok könyv méretű 100 - 200 oldalas géppel írott jegyszeteket a munkám és a hobbymmal kapcsolatban. Ezeket szeretném valahogy házilag beköttetni mert jelenleg iratsínbe vagy spirálkötéssel fogom össze. Az idővel már nagyon sok gyült össze és ha valamit keresek akkor nagyon sok idő elmegy egy adott könyv keresésével. Tudnátok valami jobb ötletet adni? Hasonló megoldás érdekelne mint a diplomamunka kötések de sehol sem találok rá leírást hogyan csinálják és hol lehet hozzá anyagot venni.

2014. jún. 16. 09:36
 1/1 anonim válasza:
Keress könyvkötőt, mi is szoktunk köttetni és nem túl drága és szerintem megéri
2014. jún. 16. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!