Könyvköttetés, hogyan?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy versekből álló könyvet köttetni. A probléma az, nem tudom hogyan működik. Neked előtte ki kell nyomtatnom az oldalakat, és utána fűzik egybe? Vagy ezt elintézik a nyomdában? Szeretném, ha egy igényes, tényleg könyv-szerű végeredményt kapnék, főleg mert ajándéknak szánom. Bármilyen tapasztalat, tanács, ötlet jöhet! :)2014. ápr. 26. 19:19
1/1 anonim válasza:
Szia!
Nekem csak a szakdolgozat-köttetés kapcsán van némi információm. Akkor a könyvkötőhöz pendriveon vittem a dokumentumot, ők nyomtatták ki, és kötötték be.
Bőrkötést csinálnak - kívülről ráírják a címet, alkotót - vagy amit szeretnél.
Nem tudom merre laksz, de ha a keresőbe beírod, hogy könyvkötészet + településnév, akkor biztosan kapsz címeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!