Milyen gyerekeknek (10-12 éves) szóló lapozgatós könyvek vannak? (Amit én alakítok. )
Figyelt kérdés
Olyan könyvet keresek, amelyek olvasása közben nekem kell a történetet döntéseimmel (esetleg dobókockával) alakítanom. Amiket ismerek, azok inkább idősebbeknek valók, vagy még az 1001 mesét ajánlották, de az meg inkább fiatalabb korosztálynak. Egyelőre a neten nem találtam, hátha ti tudtok ajánlani2014. jún. 15. 20:20
1/2 dododen válasza:
Szia!
Én csak angol könyvet olvastam ilyet,de nagyon könnyű a nyelvezete.Direkt 12 éveseknek van.
The white stones(ez a címe)
Neked kell benne döntéseket hoznod,hogy hova mész.Ez nyomozós.Ennek a könyvnek a kiadójának még rengeteg ilyen típusú könyve van.
Remélem segítettem. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos csak részben segítettél. Magam el fogom olvasni, meg a saját gyerekeimnek is talán adni fogom. De sajnos egy napközis csoportba keresek ilyen jellegű könyveket, ott nem tudnak angolul, most kezdik csak majd tanulni. De azért köszönöm.
2014. jún. 17. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!