Érdemes elolvasni a Trónok harcát?
Röviden:
Ha szeretsz olvasni, érdemes elolvasni.
Azért, mert Martin nagyon szépen tud írni és fantasy témában igazi vérfrissítést nyújt, valami mást.
De ha csak azért akarod olvasni, mert most nagyon népszerű lett, de egyébként nem olvasol fantasyt vagy hasonló műfajt, akkor nem hiszem, hogy tetszeni fog.
Persze próbálkozni lehet.
Szerintem érdemes.
"Miért?" :
1. Bővül a szókincsed.
2. Ha ezt elolvasod, akkor ha eddig gondot jelentett egy rövidebb könyv olvasása, akkor ezentúl sima ügy lesz TH után. (persze nem mindenkire igaz, de nálam speciel így volt)
(3. Én igazából azért kezdtem bele, mert előbb láttam a sorozatot, és a részek alapján tökre kíváncsi voltam, hogy ezt hogy vetette papírra az író;a szereplők a sorozat alapján mikben eltérők, és a dolgok amik számomra nem voltak elég világosak, kibontakozzanak előttem.)
4. A könyv ezerszer jobb mint a sorozat!
Igen, igen igen!!
Nagyon szeretem, az egyik kedvenc kötetem, olvasd el, érdemes;)
azonnal a könyv. a filmben mindenkit az arcodba nyom hogy "tessék itt van még ez is" de nem derül ki róla semmi. ha érteni akarod ahhoz könyv kell :)
ÉS had jegyezzek meg valamit: A Trónok Harca csak az első része a ciklusnak... légyszi, A Tűz és Jég dala. így mondjad :)
A Trónok harca csak az első könyv.
A Tűz és Jég Dala:
Trónok harca
Királyok csatája
Kardok vihara
Varjak lakomája
Sárkányok tánca
plusz lesz még kettő "The Winds of Winter" és valszeg "A Dream of Spring"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!