Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ti milyen címet adnátok egy...

Csingilingg84 kérdése:

Ti milyen címet adnátok egy ilyen témájú történetnek?

Figyelt kérdés

Elkezdtem írni egy kis történetet, de nem tudom, hogy milyen címet adhatnék neki, ami tömör, de hordozza magában a történet témáját. Röviden: van egy lány, aki kipécéz magának egy srác. Minden nap kiröhögik, megalázzák. A lány nehezen, de talál magának barátnőket, akik segítségével kiharcolja a tiszteletet. A végén a srác rájön, hogy mindent elrontott és hogy igazából szereti a lányt, ezért a ballagási ünnepségen elmeséli a történteket és a lány bocsánatáért esedezik, aki faképnél hagyja. A lány hetekig kínlódik, mert utálni szeretné a fiút azért, amit tett vele, de nem tudja kiverni őt a fejéből. Az iskola utolsó hetében találkoznak, ahol a fiú elmondja, hogy nem szeretné elveszíteni őt a múltban történtek miatt, a lány megbocsát neki és "happy end".

A segítséget előre is köszönöm. :*

2014. jún. 5. 21:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezek elég gyengék lettek, de ha eszembe jutnak jobbak, majd írok.

- Ott voltam, nem kellettem, elmentem, belebetegedtél.

- Milyen is a magány?

- Én voltam a csillag/rózsa, kit eldobtál.

- Megérdemled.

- Nem tudod/akarod megmagyarázni. (ha valami durva dolog miatt dobja)

- Hagyjatok!

2014. jún. 5. 23:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, a "Megérdemled" eléggé tetszik. :)
2014. jún. 7. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!