Könyvem kezdéséről valami pozítív vélemény?
Egy újabb vizsga, talán jobb lesz, ha keményen oda vágok a többieknek, hátha nem kell egyből harcolnom… Ekkor oda léptem az ajtó elé és nagy erővel kirúgtam azt és felkiáltottam.
- Szevasztok bal******!
- Maga meg mit képzel magáról, hogy merészel csak úgy berontani az irodámba? – Mormogta felháborodottan az igazgató.
- E-elnézést kérek igazgatóúr, - Kiáltottam fel szégyenlősen – tehát a vizsga nem a 20A teremben lesz?
- 21A terem a vizsga helyszíne!
Remek, már megint hibáztam. Legjobb lesz, ha most elnézést kérek még egyszer és elhúzok innen.
- Igazán elnézést kérek igazgatóúr.
Na, jó gyerünk a 21A tanterem, most óvatosan lépek be, nem akarok több zűrt. Kinyitottam az ajtót és köszöntem.
- Jó napot tanár úr, - Köszöntem mosolyogva – szevasztok!
- Késtél egy percet Srath, hogy fogunk ezzel elszámolni? – Szólt a tanár.
- E-elnézést a késésért!
- Semmi baj fiacskám, jövőre újra próbálod.
Nem fogott meg, és ez azt jelenti, hogy a folytatás sem igazán érdekel.
Talán pár óra telt el, amikor írtam valakinek, hogy itt a gyakorin szinte minden fiatal sulis történeteket ír. Ez is olyan mint a több száz amit ide linkelnek. Tucat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!