Piton és McGalagony tényleg testvérek a Harry Potteredn?
Figyelt kérdés
A Harry Potter világa és a hetedik könyv titkai című könyben mintha olvastam volna, de nem biztos és most nincs kedvem újra elolvasni a könyvet.2009. dec. 31. 13:19
1/11 anonim válasza:
Úgy tudom, azt a könyvet még jóval a hetedik könyv megjelenése előtt adták ki. A szerző bizonyára megpróbálta kikövetkeztetni, hogy mi történhet még, mi derülhet még ki az utolsó kötetben, szóval tulajdonképpen bármit leírhatott benne. Egyébként én is olvastam, de ilyesmire nem emlékszem...
3/11 anonim válasza:
Nem testvérek, hogy lennének azok.? Talán rokonok lehetnének de szerintem még azpok se, se a könyvben sem a filmben még csak egy szál sincs ami arra utalna hogy rokonok.. SzVAL Nem igaz
4/11 anonim válasza:
egy fanfiction-ben ( [link] simán, de az eredeti Harry Potter könyvben nem
5/11 anonim válasza:
Nem Piton félig mugli McG. meg aranyvérű. Minden részét elolvastam de nem azok. Piton gyerekkori barátja Harry anyjának aki sárvérű (olyan mint Hermione szóval sima ember szülei voltak).
6/11 anonim válasza:
Jesszus, miket ki nem találnak!!!
Hogy az ö...szóval, hogy lehetnének testvérek, McGalagony 1925-ben született, október 4.-én, Piton meg 1960 január 9.-én, legfeljebb anya-fia, DE NEM AZOK!!!
Piton egy aranyvérű anya és egy részeges mugli gyermeke, McGalagony meg tiszta aranyvérű.
Nem testvérek, és Dumbledore és McGalagony között sincs semmi, valamint Harry sem Piton és Lily gyereke.
CSAK A KÖNYVNEK HIGYJ, meg amit a hivatalos J.K.Rowling oldalon olvasol, és NEM amit a fanfic.net-en!
7/11 anonim válasza:
Nézd,26-szor olvastam el ezt a könyvet,mcgalagony skót ráadásul és NEM 1925-BEN született (csak úgy mondom..)
szóval nem testvérek!!!!!!!
8/11 anonim válasza:
Hát bizony körülbelül 25-ös születésűnek szokás venni a wikipédia, a hp-lexicon.org és J.K. Rowling nyilatkozata alapján, aki 70-esnek mondja McGalagonyt. De való igaz, nem tudom, mikortól számítsak vissza 70 évet, amikor Harry elsős lett, vagy amikor hetedikes. Ha elsős korától, akkor 21-es születésű, ha hetedikes korától, akkor 27-es. Lehet kételkedni, de ez van.
9/11 anonim válasza:
Dehogy testvérek ekkora hülyeséget ennél már csak az nagyobb baromság amikor azt kérdezik, hogy Piton Harry apja. Olvasd el a könyveket érdemes és talán még azt is megtanulod hogyan kell leírni, hogy Harry Potter! (Bocsi de irritál ha valaki nem tudja a nevét sem!)
10/11 anonim válasza:
2009-12-31 17:23 Ne használd hogy sárvérű!Mugli születésű,mugli szülők gyermeke...mindegy csak ne sárvérű!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!