:D ezen én még nem gondolkodtam de elgondolkodtattál ;) sztem nem mutatják mert az túl intim ;) vagy bemennek egy bokor mögé... :D xD
2014. máj. 28. 19:27
2/10 anonim válasza:
Először is kakilnak.
Másrészt benne van a könyvben, hogy Katniss is pisilt, amikor vizet keresett. Nyilván nem mutogatják őket ilyenkor, mivel inkább a harcra, szenvedésre kíváncsiak a kapitóliumi nézők.
2014. máj. 28. 19:34
3/10 A kérdező kommentje:
na és Peeta a barlangban?:DD
2014. máj. 28. 20:59
4/10 Prym válasza:
hát, vagy kivonszolta magát és kint végezte a dolgát, vagy beszart a barlangba. Vagy annyira rosszul volt hogy nem tudott szarni. :D a kérdés baromira tetszik :D
2014. máj. 29. 09:45
5/10 anonim válasza:
Jogos a kérdés, de gondoljatok csak bele. Nálunk is vannak valóság showk, mint például a Valóvilág. Abban is vécéznek a bent lévők, azt mégsem mutatják a tévében a nézőknek, mert az senkit nem érdekel.
Az Éhezők Viadalában is ez a helyzet. Az Arénában mindig végzi a dolgát, ahol éppen van az erdőben, de a nézőknek azt nem mutogatják, mert szerintem senkit sem érdekel. :)
2014. máj. 29. 10:45
6/10 anonim válasza:
én is gondolkodtam már ezen:DDDD
2014. máj. 31. 11:02
7/10 anonim válasza:
Hát ezen én is gondolkoztam míg el nem olvastam a könyvet, amiben mikor Katniss majdnem kiszárad abban írja hogy nem tudott pisilni és gondolj bele Peeta már vagy 3-4 napja nem evett akkor mit szarjon?
2014. jún. 7. 21:55
8/10 anonim válasza:
Katniss-t említették a könyvben Peetát meg gondolom Katniss kivonszolta a barlangból...:D
2014. jún. 9. 18:45
9/10 anonim válasza:
Éheztek, szomjaztak, max fakérget zabáltak az meg jól megállt bennük oszt szorulást kaptak :D
2014. jún. 12. 18:01
10/10 anonim válasza:
Én azon agyaltam, hogy milyen gáz lehet, ha valaki épp akkor menstruál :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!