Átlagosnak számít 13 évesen Orwellt olvasni?
Az a helyzet, hogy belekezdtem és lassan végezni is fogok az 1984-gyel. Nem találkoztam eddig olyan kortársammal, aki ezt, vagy ilyesmiket olvasna így beszélgetni sem tudok velük erről vagy épp hasonló kötetekről. Meg úgy egyáltalán, a könyvekről:)
Elég vicces de egyben szomorú helyzetbe csöppentem bele egyszer: olvastam a buszon és egy ismerősöm a közelembe ült le (4.-es lehet, nem különösebben szoros a kapcsolatunk, sőt). Mikor észrevette, mit
"művelek" elég feltűnően megkérdezte, hogy én komolyan szoktam olvasni?! Hát, igen:)
Sajnálom, hogy már a vele egykorúak (na meg persze az idősebbek is) így vélekednek az olvasásról.
Szóval a kérdésem az (eddig nem igazán derült ki, bocsi) lenne, hogy én számítok furcsának, hogy olvasok, hogy Orwellt olvasok, vagy csak nem megfelelő emberekkel vagyok körülvéve?
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!