Szeretnék krimi könyveket is olvasni. Mit gondoltok Agatha Christie és Karin Slaughter könyveiről? Érdemes őket olvasni?
Figyelt kérdés
Egyébként
Stephen King
Dean R. Koontz
Peter Straub
Robin Cook
Joe Hill
Lovecraft
J.R Ward
Darren Shan
Anne Rice
Lovecraft
Vavyan Fable könyveket olvasok
2014. máj. 24. 18:44
1/5 anonim válasza:
Én Agatha Christiet ajánlok!
A Poirotosok a kedvenceim, igaz olvasni még nem olvastam, de a filmjei nagyon jók!
2/5 anonim válasza:
Szia!
Agatha Christie-t én is ajálanám. Sokat olvastam tőle, és szerintem jók. Sokan ajánlják elsőként, az a Tíz kicsi négert, de szerintem szinte bármelyikkel kezdheted. Poirot-t sokáig én is jobban kedveltem, de aztán Ms Marple is megtetszett. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2014. máj. 25. 18:08
4/5 anonim válasza:
Agatha Christie jó kikapcsolódásnak.
5/5 ViolJazzy válasza:
Agatha Christie tettszene!nagyon ajánlom!Nekem a Miss Marple filmbe tettszik jobban,a Poirot pedig könyvben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!