Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ez a könyv mennyire igaz?...

Ez a könyv mennyire igaz? (Abraham Lincoln -Vámpírvadász)

Figyelt kérdés
Tényleg írt egy ilyen naplót? Nem arra gondolok, hogy most léteztek-e vámpírok, hanem ő hitt bennük és ezt le is írta? Valóban? Vagy csupán fatasy?

2014. máj. 23. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Ilyen nincs, nem irt naplót a vámpírokról. A filmet csináltak meg eloszor e abbol írtak a könyvet :) nezd meg a filmet nagyon jo :)
2014. máj. 23. 19:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a nagy filmes, inkább olvasok :) Most kezdtem el, ezért kérdeztem, de nem találtam róla semmi ilyesmit. Köszönöm a választ!
2014. máj. 23. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Egy kis helyreigazítás:

Igazából a könyv volt előbb, és az alapján készült a film.

Amerikában 2010-ben jelent meg a regény először a film tavalyelőtt jött ki 2012-ben.

2014. máj. 24. 12:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, összekevertem bocs
2014. máj. 24. 16:39
 5/6 anonim válasza:
Ha írt volna egy ilyen naplót, akkor az vagy azt bizonyítaná, hogy titokban fantáziavilágba menekült (kb. mint mi amikor a Skyrim-al játszunk), vagy azt, hogy léteznek vámpírok. A könyv alapján nem csak hitt a létükben....egy vámpírvadász öli a vámpírokat, nem teóriákat gyárt, hogy milyenek...
2014. jún. 3. 11:18
 6/6 anonim válasza:

A Skyrim-ról jut eszembe, abban is vannak vámpírok. És lehet rájuk vadászni. Dawnguard kiegészítővel meg egyenesen hivatásszerűen lehet csinálni. Persze az emberek többsége ha egy ilyen harc során megfertőződik, akkor vagy nem veszi észre (amit elég nehéz), és "véletlenül" lesz vámpír, vagy kész örömmel. Van aki direkt azért keresi meg őket, hogy az legyen. Ami elég szomorú... Még a valóéletben is vannak ilyen keresők...

Van aki egyáltalán akar vámpírvadász lenni? Vagy sok emberben nincs jóérzés? Játékban? Akár igaziból? A Lincoln-os film is rámutat bizonyos hátulütőire...bár neki összejött a házasság, de a gyereke bánta. Ki merné bevállalni?

Amúgy kérdező, szerintem te igen is arra gondoltál, csak lehet félsz a hivatásos trollkodóktól, akik vadásznak a "léteznek vámpírok?" kérdésekre. A könyv arról szól, hogy léteznek. Ahogy az előttem szóló írta, effektíve egy Vadász (Lincoln) naplójáról van szó. Amiben, ha igaz lenne a könyv, azt jegyezte fel, hogy hogyan ölt meg vámpírokat, mivel, hol, hogyan csinálta, honnan tud erről az egészről egyáltalán (az ember nem csöppen csak úgy bele), és milyen indíttatásból csinálja. Nem azt, hogy miket hisz róluk. Hanem hogy miket tud róluk, és milyen tapasztalatai voltak velük.

De amúgy fantasy...legalábbis az a része, hogy az ezüstnek jó az éltartó képessége. Na az kamu. És ha már az ezüstnél tartunk, a Júdásos sztori is az.

2015. jan. 17. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!