Milyen komolyabb könyveket ajánlanátok egy 16 éves lánynak?
- Robert Merle : Két nap az élet
- Robert Merle: Malevil
- Ernest Hemingway : Akiért a harang szól
- Claire Kenneth: Egon naplója
első válaszoló: köszönöm szépen, utánanézek a címeknek :)
második válaszoló: nem tudom, célzás akart-e lenni a két link, de egyáltalán nem vonzanak az erotikus könyvek...
első vagyok.
Van egy kedvenc könyvem ami 3 kötetes.
Maurice Druon: Az elátkozott királyok.
Imádom. Azért tetszik, mert történelmi regény, és sok olyan személy szerepel benne akik léteztek. Egyszerűen nem lehet letenni a könyvet.
Claire Kenneth írónő könyveit is ajánlom, nem csak az Egon naplóját. Magyar írónő, és vannak könyvek amikor elmeséli a kitelepítés, majd az országból menekülés történetét. Lebilincselő ahogy leírja.
Vagy amit még nagyon tudok ajánlani, szintén egy valós ember történetét mutatja.
Robert Graves : Én Claudius
Robert Graves : Claudius az isten
Érdekes olvasni a könyvet úgy mintha Claudius mesélne nekünk..
nem fogod megbánni ha elolvasod őket.
oké, köszönöm mindenkinek a válaszokat! az Éhezők viadala c. filmet sajnos már láttam, mielőtt elolvashattam volna a könyvet, s így már nem tudnám rávenni magam. :/
utolsó/első válaszoló: köszönöm a sok tippet, most már válogathatok :) mindkettőtöknek mentek a zöld mancsok! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!