Éhezők viadalához hasonló könyvet tudtok?
Figyelt kérdés
Éhezők viadala trilógia nagyon jó ijesmi szerű könyv érdekelne mármint hogy egy ember szemszögéből éljük át a történetett.2014. máj. 19. 17:01
2/16 A kérdező kommentje:
Na nem a slrozat japán másolatára gondoltam hanem valami jó kis történetre ahol a főhős szemszögéből éljük át a dolgokat
2014. máj. 19. 22:21
3/16 A kérdező kommentje:
*sorozat
2014. máj. 19. 22:21
4/16 anonim válasza:
Hogy lenne már a Battle Royale a másolat, mikor azt írták meg előbb? :D
5/16 AliceSwan válasza:
Pontosan, úgy van hogy az előző írja.
Amúgy történetileg hasonlót keresel vagy az a lényeg, hogy E/1 legyen vagy mindkettő? Mert nem mindegy. :)
Írd meg aztán próbálkozom úgy válaszolni.
6/16 A kérdező kommentje:
Inkább az e/1 lenne a lényeg .
2014. máj. 20. 19:29
7/16 anonim válasza:
majdnem minden masodik konyv e/1ben van. jezusom ember.
8/16 AliceSwan válasza:
Hmm. :)
Jó, mert a másikra nem tudnék.
disztópia, romantikus: Marie Lu: Legenda-trilógia (hrmadik még magyarul nincs, csak angolul) A két főszereplő szempontjából váltakozva.
Jó most ez kiemeltem, mert most olvasom 3-ast angolul, de na.
A vöröspöttyös (Könyvmolyképző) szinte az összes E/1-és romantikus. Onnan lehet válogatni.
de szeretem még a
Kami Garcia – Margaret Stohl: Beautiful Creatures (többrészes) (fantasy) (vp)
Kerstin Gier: Rubinvörös - sorozat (időutazós) (vp)
Lauren Oliver: Delírium (sorozat, disztópia)
9/16 anonim válasza:
Vöröspöttyösök közül Marie Lu Legenda című könyvét ajánlom. Szintén disztópia és E/1-ben íródott.
10/16 anonim válasza:
Szerintem aki iLYen buta mint te, annak bármi jó amit a tinik nagy része ma imád, pont a színvonalad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!