Az Éhezők viadalához hasonló könyvek?
Kristin Cashore-Garabonc
A főszereplő ugyanolyan kemény csaj, mint az Éhezők viadalában és mindketten elkerülnek az otthonuktól, de teljes mértékben uralni tudják az adott környezetet(Itt arra gondolok, könnyen ételhez, vízhez jutnak stb..)Ja és természetesen szerelmi szálak is vannak benne, de egyáltalán nem az a nyálas elcsépelt(Alkonyat), hanem csak annyira amennyire kell. Mindkettőbe van humor ami még kedveltebbé teszi a karaktereket.(= Sőt még a nevük is hasonlít: Katniss, Katsa (De persze ez nem lényeges :D)
Itt van egy részletesebb leírás a könyvről:
Remélem elolvasod ((: Én mondom neked nagyon megéri :O ;)
Köszönöm szépen az eddigieket! :)
Nem is annyira a szerelmi szálra akartam utalni, mert akkor nyilván Alkonyat félét olvasnék, mint itt felettem írták, hanem a durva társadalomkritika, a csaj rátermettsége, a túlélési körülmények, a hajsza, a verseny, azok a körömrágós pillanatok, hogy vajon most mi lesz?-na azok érdekelnek..:D
Jó, azért a szerelmi rész is izgi volt benne, és persze ha van benn, nem bánom.
battle royale..
az is hyilkolászós, én most olvasom, kb még 200 oldal kell, de nekem az éhezők viadala jobban tetszett
Nekiálltam a Battle Royalenak, de már az első 100 oldalnál azt mondtam, hogy inkább nem. Nekem nem tetszik a könyv, pedig tényleg nagyon hasonlít az Éhezők viadalára. Suzanne Collins könyve valahogy jobban bejött.
De azért köszönöm a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!