Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Sikerült vkinek megvenni Dan...

Sikerült vkinek megvenni Dan Brown Az elveszett jelkép cimű könyvét?

Figyelt kérdés
Nekem mindenütt azt mondják elfogyott és nem tudják mikor lesz, neten nem akarok rendelni
2009. dec. 28. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Konkrétan a kérdésre nem tudok válaszolni...

De ne félj a neten való rendeléstől...

Ha a librinél rendeled akkor a legközelebb lévő libribe szállítják és postaköltség mentesen átveheted... szóval csak az eredeti árát kell kifizetni...

De ha már az üzletekben sincs... akkor szerintem neten se tudod megrendelni... mivel ha lett volna akkor már rég vittek volna ki...

Nem kérdezted esetleg, hogy mikorra várható új szállítmány?

2009. dec. 28. 20:12
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod, de kérdeztem, azt mondták hogy leltározás lesz és nem tudják mikor lesz szállítás :(
2009. dec. 28. 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Én osztályfőnökömnek vettem emg karácsonyra, hát elég enhéz volt..Azt tudom tanácsolni, hogy indulj el, és egyszerüen minden utadba eső könyvesboltba menj be, ha nem akarsz neten rendelni. Én is ezt tettem, végülis a Rákóczi úton találtam meg nem messze a könyvpalotától.

Sok sikert:)

2009. dec. 29. 17:15
 4/5 anonim ***** válasza:

nagy kamu h elfogyott :)az egyik eladotol kertem mondta h nincs, aztan tenferegtema boltban, jön egy masik kerdezi segithetek mondom mar targytalan, aztan jött utanam es hozta..

egy nap alatt elolvastam

a kedvenc irom

2010. jan. 9. 12:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Már nekem is sikerült megszerezni ,köszi :)
2010. jan. 9. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!