Antikváriumban milyen könyveket vesznek át?
Heló!
Be kel lvinned, és megmondják. Van, ahol szitne bármti bevesznek - persze töredék áron -, máshol viszont specializálódik a kínálat, és figylenek arra is, mik fogynak.
Továbbá függ a könyv állapotától is - többek között.
Én egyszer vidékről becipeltem Debrecenbe 2 szatyor könyvet, jó nehéz volt. Debrecen belvárosában van egy antikvárium, oda mentem. Egy darab könyvet sem hagytam ott, 60 meg 80 forintot akart adni darabjáért, hát mondtam, hogy szó sem lehet róla. Inkább elcipeltem egy ismerősömhöz, de 60 ft-ért nem adtam oda egyet sem.
Elég drága hely, szinte új-árban lehet kapni ott a könyveket, mégiscsak belváros. (Gambrinusz-köz)
Beveszi 60-80 ft-ért, és eladja 1500-ért. Értem én, hogy kell neki a profit, de ez mégiscsak pofátlanság.
Szóval csak azt akarom mondani, ne állíts oda 30 könyvvel, először vigyél csak 2-t, és nézd meg, azért mennyit akarnak adni.
Jó állapotúak. A Vámpírnaplók sorozatomat félárnál olcsóbban bizti nem fogom eladni, ha egyáltalán tesznek rá ajánlatot, inkább felteszem a netre, de a többit adom, amennyiért átveszik.
Szerinted 2-6 éves tankönyveket van esély, hogy átvesznek, vagy el se vigyem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!